Tom Cruise vakmerősége szintet lépett – mutatjuk, milyen elképesztő mutatványt csinált legutóbb!

MOZI HÍREK – Tom Cruise ismét kockára tette az életét a Mission: Impossible 8 légi mutatványa közben…

 

 

Hollywood ikonja, Tom Cruise ismét azt csinálja, amihez a legjobban ért – kockáztatja az életét a mi szórakoztatásunkért. Ugyanis a színész a levegőbe emelkedett a legújabb Mission: Impossible 8 kaszkadőrmutatványhoz. Mint az akciófilm folytatásának forgatásán készült új képekből kiderült, a következő Mission: Impossible-ben Cruise egy fejjel lefelé fordított repülőgépen fog lógni, látszólag ejtőernyő nélkül, miközben ismét a világ megmentéséért harcol. A képeken Cruise az életéért kapaszkodik, miközben a kis kétfedelű repülőgép fejjel lefelé billen a róla lecsüngő szupersztárral. Egy második pilóta is látható, aki green screen-ruhát visel, ami arra utal, hogy a jelenethez digitálisan eltávolítják őt. Ethan Hunt tehát egyedül találja magát, azon tűnődve, hogy pontosan hogyan került egy újabb halálos helyzetbe…

Nézd meg a képeket és felvételeket, amelyeket a színész egyik rajongói X-fiókján posztoltak, az izgalmas Mission: Impossible 8 szekvenciáról alább!

„Amikor a repülőgép fejre áll, Cruise – akin láthatóan nem volt ejtőernyő – lógva marad” – mondta egy forrás a Mirroron keresztül.

„Úgy tűnt, hogy a szereplők egy harcjelenetet vesznek fel, ahol megküzdenek egymással, mielőtt a gép a fej tetejére áll. A pilóta teljesen zöldbe volt öltözve, ami arra utal, hogy őt eltávolítják a jelenetből, és Cruise és Morales lesznek csak a gépen”.

A kaszkadőrmutatvány forgatása az angliai Oxfordshire-ben zajlott. Cruise mellett a Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész sztárja, Esai Morales látható, aki a nyolcadik részben a gonosz Gabriel szerepében tér vissza.

Tom Cruise híres arról, hogy saját maga hajtja végre a kaszkadőrmutatványokat, különösen a M:I franchise-ban.

A Mission: Impossible 8 részletei egyelőre nem ismertek. Ám tekintve, hogy a hetedik és a nyolcadik filmet eredetileg két részre tervezték, kétségtelenül számíthatunk arra, hogy a nyolcadik rész története ott folytatódik, ahol a Leszámolás véget ért. Így a Mission: Impossible 8-ban valószínűleg Ethan Hunt és csapata ismét az ellenséges mesterséges intelligenciával, a „The Entity”-vel vívja majd meg a harcot, és Huntnak Gabriellel (Esai Morales), egy a múltjához kötődő terroristával is szembe kell néznie.

Az M:I 8 sorozatos csúszott (eredetileg 2022. augusztus 5-én kellett volna bemutatni). Most úgy tűnik, 2025. május 23-án kerülhet az Egyesült Államokban a mozikba.

Forrás: X, The Mirror

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu