Végre megéri előfizetni az NVIDIA GeForce NOW-ra?! Nem akármivel készülnek idén nyáron!

Az NVIDIA GeForce NOW felére csökkenti az árát az Xbox-szal összefogva, ráadásul olyan játékok, mint a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess vagy a Flintlock: The Siege of Dawn már elérhetőek a szolgáltatáson.

 

 

A GeForce NOW, az NVIDIA felhőalapú játékplatformja fontos helyet foglal el a piacon. Miközben a Microsoft Cloud Gaming szolgáltatása is beindult, az NVIDIA RTX-ek által hajtott, platformok közötti játékok felhőn keresztüli játszhatósága egyre nagyobb teret nyert.

A kaliforniai vállalat amellett, hogy kilenc játékkal bővítette katalógusát, bejelentette, hogy korlátozott ideig 50%-kal csökkenti az előfizetés árát!

A héten a szolgáltatáshoz csatlakozó új játékok között van a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, a Capcom szemet gyönyörködtető, a hack and slash akciót a tower defense-el ötvöző stratégiai játéka, amely rendkívül jó fogadtatásra talált. A többi frissen csatlakozó játék:

 

  • The Crust
  • Gestalt: Steam & Cinder
  • Nobody Wants To Die
  • Dungeons of Hinterberg
  • Flintlock: The Siege of Dawn
  • Norland
  • Content Warning
  • Crime Boss: Rockay City

 

Az NVIDIA új akciója emellett féláron kínál előfizetést a Priority és Ultimate tagságokra. Az előbbi akár 60 FPS-t, 1080p felbontást és napi 6 órás sessionöket kínál. Utóbbi 8 órát, akár 240 FPS-t és 4K felbontást tesz lehetővé az RTX 4080-nak köszönhetően. Természetesen mindkettő reklámmentes.

Az ajánlat korlátozott ideig, július 18-tól augusztus 18-ig érhető el, és kiváló lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy kedvezményes áron élvezhessék a GeForce NOW prémium előnyeit.

 

Az NVIDIA GeForce NOW hidat épít az Xbox felé

 

További újdonság, hogy a GeForce NOW kompatibilis PC-s játékokhoz az Xbox weboldalán keresztül is hozzá lehet férni. Ezáltal a játékosok könnyebben és gyorsabban élvezhetik kedvenc Xbox PC-s címeiket. A GeForce NOW több eszközzel való kompatibilitása laptopokkal, asztali számítógépekkel, Macekkel, Android TV-vel, iPhone és iPad készülékekkel bármilyen eszközt nagy teljesítményű játékgéppé alakít.

Forrás: Tom’s Guide

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."