Clint Eastwood: itt a tragédia, amire senki sem számított!

MOZI HÍREK – Meghalt szívinfarktusban Clint Eastwood 61 éves barátnője, Christina Sandera, aki az elmúlt évtizedben együtt volt. A színész-rendező és Sandera 2014 óta jártak együtt.

 

Christina Sandera, Clint Eastwood társa volt az elmúlt évtizedben, elhunyt – jelentette be a színész-rendező. 61 éves volt.

 

„Christina egy kedves, gondoskodó nő volt, és nagyon fog hiányozni” – mondta Eastwood egy csütörtök este kiadott nyilatkozatban. A Warner Bros. szóvivője közölte a The Hollywood Reporterrel, hogy további információ nem lesz elérhető.

 

Nagyon diszkréten kezelték kapcsolatukat.

 

A pár állítólag akkor találkozott, amikor Sandera házigazdaként dolgozott Eastwood Mission Ranch Hoteljében és Éttermében Carmel-by-the-Sea-ben, Kaliforniában, és 2014-ben kezdtek el randizni.

 

Bob Booker, az ‘The First Family’ vígjáték-album író-producere, 92 évesen elhunyt

Sandera, aki hosszú ideje Carmel lakója volt, elkísérte Eastwoodot, az egykori Carmel polgármestert a 2015-ös Oscar-díjátadóra, amikor az American Sniper hat Oscar-jelölést kapott, köztük a legjobb film kategóriában, valamint a vörös szőnyegen a Sully (2016), A csempész (2018), A párizsi vonat (2018) és Richard Jewell (2019) című filmek premierjein.

 

A 94 éves Eastwood kétszer volt házas: a modell Maggie Johnsonnal (1953-ban házasodtak össze, 1964-ben szétváltak és 1984-ben váltak el) és a TV híradós Dina Ruiz-szal (1996-tól 2014-es válásukig).

 

További hosszú kapcsolatai voltak a kaszkadőr Roxanne Tunis-szal, az Oscar-jelölt színésznő Sondra Locke-kal (akik 14 évig voltak élettársak és hat filmet készítettek együtt), a légiutas-kísérő Jacelyn Reeves-szel és a színésznő Frances Fisherrel (akik öt évig voltak együtt és négy filmet készítettek együtt).

 

Eastwood 40. filmje rendezőként, a Juror No. 2, amelyet 2023 áprilisában jelentettek be, jelenleg utómunkálatok alatt áll.

 

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.