Japán stílusú horror a Hexadrive-tól? A Niraya Of ■■-vel ezt megkaphatod!

A Hexadrive játékának eléggé furcsa címe van, de talán a négyzetekkel próbálják cenzúrázni, hogy Niraya honnan származik.

 

A Niraya Of ■■ egy japán stílusó horror-kalandjáték lesz, ami a tervek szerint csak PC-re készül. Egyedülálló kitérési mechanizmussal rendelkezik, ugyanis a játék nem a hagyományos horror trópusokra, a hárításra, a rejtőzködésre és a harcra koncentrál; hanem a kitérésre. Kisgyermeket irányítunk, és a korlátozott állóképessége lesz. Ezzel gazdálkodva kell használni a körülöttünk lévő tárgyakat, hogy kitérhessünk a különböző szörnyek támadásai elől. Megtapasztalhatjuk a problémamegoldás örömét a próba és hiba útján, miközben megtapasztalhatjuk a szörnyek üldözésének és az általuk irányított természetfeletti képességeknek a rémületét is.

Egy ijesztő ismeretlen világ felfedezése lesz a feladat. Egy bizarr, a modern világban nem látható térből kell főhősünknek elmenekülnie. Rejtvényeket fogunk megoldani, amelyek az egész térben el vannak rejtve. Azonban furcsa jelenségek és rajtaütések fognak történni, amelyek félelmet ébreszthetnek bennünk azzal kapcsolatban, hogy mi várhat ránk. Az alapvető játékmechanika a következőképpen foglalható össze: felfedezés, rejtvényfejtés és kitérés. Szóval felejtsük el a közelharcot.

A Niraya Of ■■ rendezője Yamaguchi Yuya lesz. Ő korábban több játékon is dolgozott: a Final Fantasy Type-0 HD, a Metal Gear Solid: Social Ops, a Metal Gear Solid: Snake Eater 3D, vagy a Silent Hill: The Short Message nevezhető meg példaként. Ebből adódóan sok tapasztalata van, ugyanis a Metal Gear Solid: Snake Eater 3D a MGS3 3DS portja volt, és azért annak már több egy évtizede, hogy megjelent.

A Niraya Of ■■ tehát csak PC-re készül, és jelenleg 2025 utolsó negyedévét tűzték ki megjelenési időszaknak, szóval legkorábban 2025 októberében jelenhet meg a Steamen és az Epic Games Store-on. Feltehetőleg a konzolos verziók azon múlnak, hogy mekkora érdeklődés mutatkozik a PC-s kiadás iránt. Az eddig látottak alapján talán nem lesz miért szégyenkeznie a két négyzettel cenzúrázott című játéknak.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)