Logan’s Dafne Keen elárulta, mennyire közel járt az X-23 film a megvalósuláshoz!

MOZI HÍREK – Akik évek óta nézik a Marvel filmeket, tudják, hogy egyes címek erősebbek, mint mások. És amikor az X-Men filmeket rangsoroljuk, James Mangold Logan című filmje (amely a Disney+ előfizetéssel streamelhető) általában a rajongói listák élén szerepel. A film azonnali klasszikussá vált, amikor 2017-ben a mozikba került, és a rajongók többet akartak látni Dafne Keen Laurájából / X-23-jából. Most a színésznő elárulta, mennyire közel járt az X-23 film a megvalósuláshoz, és hivatalosan is FOMO-m van.

 

A Deadpool és Wolverine utolsó előzetese felfedte, hogy Keen végre visszatér a szerepéhez a közelgő Marvel filmben, bár a szerep mérete még nem ismert. Az EW-nek adott interjúban elmagyarázta, hogy egy X-23 film nagyon közel került a gyártáshoz, mielőtt a Disney megszerezte volna a 20th Century Foxot és annak tulajdonait. Szavaival élve:

 

„Nagyon is valóság volt, ami aztán valahogy meghiúsult. Beszéltek egy forgatókönyv készítéséről. Hallottam, hogy egy X-23 [film] lenne. Nem tudom, mennyi igaz abból, amit mondok, mert 11 éves voltam, de ez az, amit hallottam a szőlőhegyen keresztül.”

 

Nos, ennyi. Emlékei szerint Keen úgy gondolja, hogy egy X-23 film majdnem elkészült. De végül ez nem történt meg, és évekbe telt, mire újra eljátszhatta ezt a szerepet. A rajongók kétségtelenül megőrülnek majd, ha újra együtt látják őt és Hugh Jackmant a képernyőn.

 

A Logan végén a címadó karakter meghalt, hogy megvédje Laurát, ami egyértelműen előkészítette az utat, hogy ő legyen a következő Wolverine egy önálló filmben. Sajnos ez a projekt soha nem valósult meg. Ugyanabban az interjúban Keen beszélt az akkori csalódottságáról, mondván:

 

„Nagyon szomorú voltam. Azt gondoltam: ‘Ó, hát, azt hiszem, ennyi. Ez az élet, és tovább kell lépnem’ — még akkor is, ha ez az egyik legnagyobb karakter, amit valaha játszhattam, és bosszantó módon 11 évesen játszhattam el! 11 évesen értem a csúcsra.”

 

Az elmúlt években Keen folytatta a műfaji munkákat, beleértve az HBO Az Úr Sötét Anyagai és a Star Wars Az Acolyte című sorozatában betöltött szerepeit. Az utóbbi néhány szédítő fénykard koreográfiát tartalmazott, bizonyítva, mennyire izgalmas lehetett volna egy X-23 film, ha a stúdió valóban elkészítette volna.

 

Bár Laura szerepének mérete a Deadpool és Wolverine filmben még mindig rejtély, talán ha a rajongók elég erősen reagálnak Keen visszatérésére, a Marvel úgy dönt, hogy további projektekben is megtartja őt. Csak az idő fogja megmondani, de a szereplése a harmadik részben nagyon jó jelnek tűnik.

 

Minden kiderül, amikor a Deadpool és Wolverine a mozikba kerül július 26-án. Addig is nézd meg a 2025-ös filmek megjelenési dátumait.

Forrás: Cinemablend

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)