Már hivatalosan is összefűződött az Xbox Game Pass és a GeForce Now!

Mivel az Nvidia felhős szolgáltatása az Xboxos játékok oldalain is már felbukkan, most már tényleg megtörtént a GeForce Now integrációja az Xbox Game Passba, ami nemrég árat emelt (és valószínűleg hamarosan ez meg is fog ismétlődni…).

 

Az Nvidia megerősítette, hogy az Xbox Game Pass már integrálva lett az Xbox.com játékoknak szánt weboldalaiba. Úgyhogy így a támogatott PC-s játékokat még könnyebb lesz elindítani, és erre már számíthattunk, ugyanis néhány héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy pár Xbox-felhasználónak feltűnt a GeForce Now szöveg, de most már hivatalosan is elindítják mindenkinek a Microsoft-Nvidia együttműködést.

Az Nvidia rövid ideig (augusztus 18-áig) még árengedményt is az a Premium tagságból, a Priority és az Ultimate tagság pedig féláron vásárolható meg (havi 5/10 dollár, 2/4 ezer forint). A hathavi előfizetés is javasolt, ugyanis a Priority szinten ez 25 dollár (10 ezer forint), az Ultimate pedig 50 (20 ezer forint). Úgyhogy a „zöldek” csendben ünnepelik, hogy a technológiájuk jobban összefonódik az Xbox Game Pass-szal.

Az Nvidia bejelentette, hogy kilenc új játékkal bővült a szolgáltatás. A GeForce Nowon tehát már elérhető a The Crust (új megjelenés: július 15-én bukkant fel a Steamen), a Gestalt: Steam & Cinder (új megjelenés: július 16., Steam), a Nobody Wants to Die (új megjelenés: július 17., Steam), a Dungeons of Hinterberg (új megjelenés: július 18., Steamen és Xboxon; PC Game Pass), a Flintlock: The Siege of Dawn (új megjelenés: július 18., Steamen és Xboxon; PC Game Pass), a Kunitsu-Gami: The Siege of Dawn (új megjelenés: július 18., Steam, Xbox), a Norland (új megjelenés: július 18., Steam), illetve két régebbi cím, a Content Warning (Steam) és a Crime Boss: Rockay City (Steam).

Úgyhogy a Microsoft talán rájön arra, hogy az Xbox Game Pass így lehet még erősebb szolgáltatás, mert az Nvidia GeForce Now remekel.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)