Orkok versenyeznek Twisted Metal-stílusban? Ilyen a Warhammer 40K: Speed Freeks! [VIDEO]

A Warhammer 40000 franchise újabb fordulatot vesz, ugyanis a Caged Element játékában nem valós idejű stratégiát és nem is egy belső/külső nézetes lövöldözős játékot kapunk.

 

A Plaion először korai hozzáférésben fogja elindítani a Warhammer 40K: Speed Freekset, és az alcím felettébb hasonlít egy Mario Kart-klónra, ami a PS1-en jelent meg negyed évszázada. Nem is véletlenül. Autós harci játékot kapunk. A 41. évezredben felbukkant egy szektányi zakkant, sebességmániás ork, akik Speed Freeknek (sebességőrültnek) hívják magukat. A bömbölő motorok hangjának, a sebességnek, a fullasztó füstnek, a korbácsoló szélnek és a perzselő tűznek a rabjai, akik a háborúban elpusztult buggykból, motorokból, tankokból és trukkokból álló, felturbózott tömegüket a tempónak vetik alá! A játékosok összeállítják a dakka-köpködő szekerekből álló csőcseléküket, és több pályán keresztül hajtják csapatukat a győzelemre a harci versenyzés és a lövöldözés műfajának ebben a kirobbanóan egyedi változatában. Semmisítsük meg ork ellenfeleidet a stratégiánkkal és nyers erőnkkel, miközben csapatunk a végső dicsőség felé száguld.

A játéknak ez az alfa verziója egy kicsit szedett-vedett és rozoga, akárcsak az orkok, akik benne vezetnek. Emiatt lesznek hibák/problémák, és még van mit fejleszteni, és a fejlesztők szeretnék, ha a játékosok is részesei lennének. Válasszunk a különböző járműosztályok közül, beleértve a gyilkosokat, tankokat és támogató kocsikat (mindegyik különálló képességekkel, amelyek a különböző játékstílusokat célozzák meg). A 7 egyedi járművel mindig találunk majd olyat, amelyik megfelel az aktuális játékhangulatnak (pláne akkor, ha csak valami robbanékonyra várunk). Vegyük elő a legnagyobb és legcsinosabb Dakkánkat, és küzdjünk a végsőkig a kaotikus, 16 játékossal rendelkező mérkőzéseken. Különféle vagány járművekből és gazdagon díszített pályákból választhatunk, és soha nem lesz két egyforma meccs.

A Speed Freeks alpha játékmódja egy kőkemény harci versenyhódítás, amely egy dicsőséges célba sprinteléssel ér véget. A járműves lövöldözős játékok újragondolása lesz ez a mód, ami a játékosokat a pontok megszerzéséért versenyezteti. Gyönyörködjünk a száguldó és robbanékony káoszban, amelyet az Unreal Engine 5 hajt. Éljük ki az Ork-fantáziát úgy mint még soha, hiteles járművekkel és karakterekkel, amelyekkel a zord, sötét jövőbe vágtatunk.

A Warhammer 40K: Speed Freeks augusztus 6-án jelenik meg korai hozzáférésben a Steamen. A teljes megjelenés még valamikor idén lesz.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)