Hiába a nézői panaszáradat, a Ubisoft nem tágít: a Star Wars Outlaws nem késik! [VIDEO]

Miután nemrég felbukkant az IGN jóvoltából egy 10 perces játékmenetes videó a Massive Entertainment következő játékából, de ez csak több fejfájást okozott a Ubisoftnak.

 

A videó ugyanis rengeteg negatív visszajelzést kapott. A YouTube-os publikálás óta eltelt 24 óra óta 8 ezer like mellé 13 ezer dislike érkezett. Ez viszont nem tántorította el a Ubisoftot a terveitől. A cég biztos abban, hogy az emberek imádni fogják a Star Wars Outlawsot, és nincs tervben az elhalasztása, így a kitűzött időpont nem módosul. De mégis akkora hatása volt a negatív véleményeknek, hogy a Bank of America egyik pénzügyi elemzője rákérdezett a kiadó negyedéves üzleti jelentése során, hogy megfontolták-e a halasztást. Erre a válasz egy határozott nem volt, és Yves Guillemoték szerint további játékmenet fog érkezni, és a játékosok még számíthatnak „csodákra”.

Korábban már volt arra példa, hogy a negatív visszajelzések miatt a Ubisoft elhalasztotta a kritizált játékát, de mivel a Star Wars Outlaws lemezes példányainak gyártása már folyamatban van, nincs már visszaút. A Star Wars franchise jövője kapcsán kényelmetlenség van, mert a szórakoztatóipar minden elemében kezd feltűnni sok spin-offal és melléktörténettel, mások viszont izgatottak amiatt, hogy az univerzumba új módon léphetnek majd be. A YouTube-os visszajelzések szerint a Ubisoft már megint ugyanazt a nyít világú élményt használja, csak Star Wars-köntösbe helyezve azt. Mások szerint a játékmenetes videóban átott vizuális hatások átlag alattiak, és ha ilyen közel vagyunk a megjelenéshez, és ezt látjuk a nem valami kipolírozott környezetek és a gagyi mesterséges intelligencia párosán túl, akkor ez a játék nem fest magáról jó képet. Csak abban bízhatunk, hogy a felvételhez egy korai verziót használtak.

A Star Wars Outlaws megjelenése tehát továbbra is változatlanul augusztus 30-a. PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re fog megjelenni. Remélhetőleg ennél sokkal kifinomultabb állapotban látjuk a rajt pillanatában.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)