Ryan Reynolds elárulta, hogy Madonna „remek javaslata” jobbá tette a Deadpool & Rozsomák egyik jelenetét

MOZI HÍREK – Ryan Reynolds és Shawn Levy rendező felfedték, hogy Madonna egy „remek javaslattal” segítette a Deadpool & Rozsomák egyik jelenetét. Úgy tűnik, hogy Madonna a Marvel Moziverzumba való rendezői belépésének útját keresi.

 

Miután Ryan Reynolds felvette a kapcsolatot a pop királynőjével, hogy engedélyt kérjen az 1989-es ‘Like a Prayer’ című dalának használatára a Deadpool & Rozsomák filmben, elárulta, hogy Madonna „egy remek javaslatot” adott a jelenethez, amely gyorsan a végső verzióba került.

„Először is, Madonna nem szokta licencelni a dalait, különösen ezt a dalt nem licencelték korábban,” mondta Reynolds a SiriusXM-en. „Tehát nagy dolog volt megkérdezni és még nagyobb dolog volt használni… Átmentünk hozzá, és megmutattuk neki, hogyan és hol használjuk, és miért.”

Shawn Levy rendező elismerte, hogy „úgy éreztük magunkat, mintha királyi családdal találkoznánk,” Reynolds pedig elmondta, hogy a találkozó „életem egyik legnagyobb izgalma volt.”

Reynolds hozzátette: „És ő adott egy remek javaslatot. Istenem, megnézte és, nem viccelek, azt mondta: ‘Ezt, ezt és ezt kell tennetek ebben a pillanatban.’ És az ég szerelmére, ha nem lett volna teljesen igaza.”

Madonna korábban a Filth and Wisdom (2008) és a W.E. (2011) című filmeket rendezte, utóbbival nyerte el a Golden Globe-díjat a legjobb eredeti dal kategóriában a ‘Masterpiece’ című számával.

„Szó szerint 48 órán belül új felvételi szekcióba mentünk, hogy ezt az egy javaslatot megvalósítsuk,” mondta Levy. „Csak egy javaslata volt, de az nagyszerű volt, és jobbá tette a jelenetet.”

Levy elmagyarázta, hogy Madonna fia „nagy Deadpool rajongó, és ő említette, hogy ez mindenképpen előnyt jelentett” a dal megszerzésében a filmhez, amely július 26-án kerül a mozikba.

A Deadpool sorozat harmadik része, a Deadpool & Rozsomák újra egyesíti Reynolds és Hugh Jackman híres Marvel hőseit a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas után. Az összefogást a Deadpool 2 (2018) meta stáblista utáni jelenetében vezették fel.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)