A rivális ajtaján kopogtat a Sony idei nagy sikerjátéka?

Olyan pletyka bukkant fel, amire elsőre azt mondanánk, hogy hihetetlen, de hosszabb távon teljesen logikusnak hangzik, hogy ez bekövetkezhet.

 

A Gameranx-en olvashattunk arról, amiről szó esett Mr. Boomstick XL’s X-Vlog Live podcastjén, ahol műsorvezető társával CMoney-val beszélt egy pletykáról, amiről az adást megelpző nap hallott. Boomstick nem volt hajlandó elmondani a forrását, de elmondta, hogy más YouTube-osok (nem soroljuk fel őket) is hallottak erről a pletykáról. Szerintük ha igaz ez a pletyka, akkor „fel fog robbanni tőle az internet”, és Boomstick egy olyan utalással gondolt a játékra, ami nem nevezte nevén azt az alkotást, de ki lehet találni, hogy mire gondolt.

Boomstick azt mondta, hogy az idei év legnagyobb játékáról van szó, és ez lesz az utolsó cím, ami az Xbox Game Passon fel fog bukkanni júliusban. Jelenleg ez a játék PlayStationre és PC-re érhető el. Erre mondhatnánk példaként, hogy ez a Stellar Blade, de a Shift Up játéka mellett van egy másik, ami sokkal logikusabbnak hangzik! Áprilisban az XboxEra podcast műsorvezetője, Nick Baker azt mondta, hogy kezdetleges tárgyalások már voltak arról, hogy a Helldivers 2 jusson el az Xboxra!

Nem voltak pletykák a Stellar Blade, vagy bármelyik másik PlayStation-exkluzív cím Xbox verziójáról. Persze, voltak más játékok, amik eljutottak a Microsoft hardverére, miután PlayStationön konzolexkluzív címek voltak, de a Final Fantasy XIV vagy a Persona esetében ezeket megelőzőleg bejelentették, a Persona pedig a Game Pass része is lett. Azt is hallottuk, hogy a Helldivers 2 a játékosainak 90%-át elvesztette, miután 2024 eddigi egyik legnagyobb címe volt, és ezért tűnik logikusnak, hogy a Microsoft platformjára átruccanva az élő szolgáltatásos (live service) játék új erőre kaphat.

Több régióban van lehetőség Xbox-fiók regisztrációjára mint PlayStation Networkös account létrehozására, és ebből adódóan a játékostábor sokkal nagyobb lehet az Arrowhead és a Sony számára. De mindez még nem hivatalos!

Forrás: Gameranx

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)