The Witcher 3: jó hír a rajongóknak, visszakerült a egy kivágott feature a játékba!

Végtelen lehetőségnek engedett teret a CD Projekt RED azzal, hogy a közönség számára elérhetővé tette a REDkit eszköztárat, ugyanis ezzel a lengyel cég eddigi játékaiban rejlő titkok eljuthatnak a fényre.

 

A The Witcher 3: Wild Hunt 2015-ös megjelenése óta egyre több, eredetileg tervezett, de végül a játékba el nem jutó tartalom tért vissza a modok formájában (legutóbb például a hajós versenyekről, vagy a hosszabb befejezésről számoltunk be részletesebben). Ezúttal is ilyesmiről van szó. A mod telepítésekor a játékosok döntései és viselkedése az eltérő régiókban más-más reputációs pontot jelent. Öt szint van (gyűlölt, nem kedvelt, semleges, kedvelt, tisztelt), és a modder szerint az eltérő szint a hírnevünkben befolyásolja az adott terület gazdaságát is. Hatással van a fogadásokra és az alkudozásra is.

Ha gyűlöltek vagyunk, az árak 30%-kal magasabbak, 70%-kal kevesebb pénzt kapunk az eladok tárgyakért, az alkudozás esetében 20%-ot bukunk a szorzóból, és a fogadásoknál is 50%-os ennek a csökkenése. A nem kedvelt szinten az árak 15%-kal magasabbak, az eladott tárgyak esetében 15%-kal kevesebbet kapunk kézhez, az alkudozás szorzója -10%, a fogadások esetében pedig -25%. A semleges szint megegyezik az alapjátékban látottakkal. A kedvelt szinten az árak 15%-kal csökkennek, 15%-kal többet kapunk, ha eladunk valamit, az alkuszorzó +10%, a fogadási szorzó pedig +50%. A tisztelt szinten már 30%-ot engednek az árból, 30%-kal többet adnak az eladott holmijainkért, 20%-os pluszban van az alkuszorzó, és a fogadási szorzó +100%-os változáson esett át.

A mod The Witcher 3 Reputation System Mod néven fut, és a Nexus Modsról lehet letölteni. A site-on feltüntetik, hogy miképp lehet telepíteni, és természetesen ezúttal is csak a PC-sek tudják alkalmazni ezt, nekik viszont felhasználható mind az eredeti verzióban, mind a next-gen frissítéssel rendelkező kiadásban.

Mindig öröm látni, amikor a be nem fejezett tervek és elképzelések végül mégis megvalósulnak a rajongók jóvoltából.

Forrás: WCCFTech, Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu