Dragon Age: The Veilguard: íme a csapattársak listája – már azt is tudjuk, kik szólaltatják meg őket!

Végre nyilvánosságra hozták, kik adják a hangjukat a Dragon Age: The Veilguard új és visszatérő csapattársainak.

 

 

Kiderült, kik lesznek a Dragon Age: The Veilguard új és visszatérő társai, akikből a csapatunkat összeállíthatjuk! Nem csak néhány új és visszatérő karakter hangját fedték fel. A hét második felében megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon (SDCC) állítólag a résztvevők több panel során a fejlesztési folyamatról is hallhatnak majd. Aki részt vesz a rendezvényen, az egy ingyenes kitűzőt is kaphat, ha igazolja, hogy a Discord szerveren van, amíg a készlet tart. Két dedikálási eseményt is tartanak: az egyiken találkozhatsz a fejlesztőcsapattal, a másikon pedig a szinkronszínészekkel.

Annak érdekében, hogy a játékosok a lehető legfrissebb és legjobban testre szabható legyen a játékmenet, Rook négy hangváltozattal tér vissza a játékba.

Ezek közül két hang (gazdája) Észak-Amerikából, a másik kettő pedig az Egyesült Királyságból származik. A színészek Bryony Corrigan (Baldur’s Gate 3, Elveszett próféciák) és Alex Jordan (Cyberpunk 2077, Gumball csodálatos világa), illetve Erika Ishii (Apex Legends, Destiny 2) és Jeff Berg (Battlefield 1, NCIS).

A játékban hét társunk lesz, akik vállvetve küzdhetnek velünk a csapatunkba. Közülük az előző játékokban csak egy jelent meg.

 

Íme a Dragon Age: The Veilguard csapattagjainak szereposztása:

  • Ali Hillis (Mass Effect 3, Naruto) visszatér Harding, a törp felderítő szerepében.
  • Ike Amadi (Mass Effect 3, Halo 5: Guardians, Insomniac’s Spider-Man) mint Davrin, egy Grey Warden szörnyvadász.
  • Jee Young Han (Perry Mason, Belakatolva) mint Bellara, az ősi titkokat kutató Veil Jumper.
  • Jessica Clark (True Blood, Pocket Listing) mint Neve, a magánnyomozó és Tevinter lázadó Shadow Dragonjainak tagja.
  • Jim Maley (Star Trek: Picard, Szilícium-völgy) mint Taash, a kalandvágyó Dragon Hunter.
  • Nick Boraine (Call of Duty: Modern Warfare, Fekete vitorlák) mint Emmrich, a nevarrai Mourn Watch nekromantája.
  • Matthew Mercer (Critical Role, Fallout 4) mint Manfred, Emmrich (csontváz) asszisztense.
  • Zach Mendez (Horizon Forbidden West, Married Alive) mint Lucanis, „egy kiegyensúlyozott és pragmatikus bérgyilkos” a House of Crows vérvonalából.

 

A társak mellett Solas és Varric szinkronszínészeit is felfedték. Gareth David-Lloyd Solas szerepét, Brian Bloom pedig Varricot alakítja újra.

A fejlesztőcsapat egy blogbejegyzésben biztosította az embereket arról, hogy további karakterleleplezések következnek. A rajongók ismerős arcokat látnak majd visszatérni a Dragon Age: The Veilguardban. Egyelőre azonban még nem készültek fel arra, hogy felfedjék ezeket a karaktereket. Ugyanis szeretnék elkerülni a sztori-spoilerek kiadását.

Szerencsére a játékosoknak már nem kell sokat várniuk a Dragon Age: The Veilguard teljes megjelenéséig, amire várhatóan 2024 őszén kerül sor…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."