Kínos: kiszivárogtak a Mortal Kombat 1 kiegészítőjének tartalmai!

A NetherRealm Studios játéka is szivárog rendesen, de ezúttal nem az alapjáték (az már rég megjelent), hanem annak a kiegészítője jutott el az internetre.

 

Néhány nap van még a San Diego Comic-Conig, de a Mortal Kombat 1 első sztori kiegészítője már most felbukkant az interneten (de legalább a rendezvényre tervezett trailer belőle nem, de nehogy elszóljuk, mert még a végén ez is kiszivárog). A Mortal Kombat 1 ugyebár egy reboot, és a 2019-ben megjelent Mortal Kombat 11 folytatásának nevezhető. A történet ott veszi kezdetét, hogy a Mortal Kombat 11 Aftermath kiegészítőjében Liu Kang sztorija befejeződik: létrehozott egy új idővonalat Kronika homokórájával. Ez az új idővonal viszont nem állította meg Shang Tsungot, Quan Chit és a szövetségeseiket az Earthrealm (a földi világ) fenyegetésében.

A NetherRealm Studios még nem erősítette meg, hogy sztori DLC-t is készít a Mortal Kombat 1-hez, a játékosok ezt elvárják Ed Boonéktól, és abban reménykednek, hogy Liu Kang és szövetségeseinek kalandjai folytatódnak. Erről egy, a Mortal Kombat 1-hez köthető bennfentes szivárogtatott (és mivel korábban a NetherRealm mobilos csapatának leépítését is előre közölte, lehet valami abban, amit mond). A DLC története öt fejezettel rendelkezne, és Cyrax, Sektor, illetve Noob Saibot lesz benne a főszereplő. A sztori mód benne három további pályát fog hozni, de új, egyedi kivégzést (fatality-t).

A Mortal Kombat 1 DLC-je állítólag szeptemberben fog megjelenni (PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, illetve Nintendo Switch-re), és a San Diego Comic-Con alatt erősíti majd a Warner stúdiója mindezt meg. A szivárgások szerint bizonyos játékmódok nem lesznek elérhetőek, és ezek törölve is lehetnek. Így például a korábbi részekben látott csapatos mérkőzések (tag team mód) kimaradhatnak a Mortal Kombat 1-ből. Mileena is állítólag „valami mássá változhat”, de ezzel kapcsolatban további részleteket az illető nem szivárogtatott.

Mindez még nem hivatalos, de valószínűleg a NetherRealm nem fog mindenkinek kedvező lépéseket tenni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)