Nem egy, hanem rögtön két nagy játék jön a héten az Xbox Game Pass-ra?

A pletykák szerint a Microsoft előfizetéses szolgáltatása komolyabb bővülésen eshet át, és így még vonzóbbá válhat az Xbox Game Pass.

 

Ha igaz a pletyka, a lövöldözős játékok szerelmesei örömmel fogadhatják a két játékot, amivel a nemrég dráguláson átesett Xbox Game Pass bővülhet. Az első nagyobb cím az lesz, amiről már talán hónapok óta hallunk, de ezúttal napra pontosan közöltek dátumot: állítólag július 24-én fog megjelenni a Game Pass-on a Call of Duty: Modern Warfare III (de nem a felhőből futtathatjuk majd!), ami nem hozta nagyon az Activision Blizzard (vagy most már írhatjuk azt is, hogy a Microsoft) számára az elvárt eredményeket.

Ezt aztán egy másik játék fogja követni mindössze kettő napon belül. Július 26-án a Valorant jön. Nem, nem a PC-s verzió, hanem addigra a Riot elkészülhet a konzolos verzió tesztelésével, és világszerte pénteken elrajtolhat a kompetitív lövöldözős játék, ami így a redmondi techóriás szolgáltatásán is felbukkanhat. A Valorant tehát tényleg befejezte a bétáit, így a nemzetközi megjelenés is pillanatok alatt bekövetkezhet.

Az viszont még nem tiszta, hogy mikor fogja a Microsoft ezeket bejelenteni, így még az sem száz százalékos, hogy egy napon történik-e a két játék bejelentése az Xbox Game Pass-ra. Mindenesetre ha igaz az, amit a Twitteren eXtas1s állít, akkor a szolgáltatás iránti érdeklődés jelentősen megnövekedhet, ugyanis a Call of Duty-t egyértelműen egy népszerű brandnek lehet ismerni, hiszen még az is ismeri ezt az elnevezést, aki amúgy nem szokott játszani.

Ezzel tehát a Microsoft az Activision játékaiból is elkezd meríteni, mert a Diablo IV az Xbox Game Pass-on a Blizzard térfeléről származik, és a pletykák szerint a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a Spyro Reignited Trilogy, illetve a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is eljuthat az előfizetéses szolgáltatás katalógusába. De ki kell emelnünk azt is, hogy mindez még nem hivatalos!

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)