„Unalmas” lesz a The Elder Scrolls VI?! Még meg sem jelent, máris támadják a játékot!

A The Elder Scrolls VI-ot már most támadják, ugyanakkor a keményvonalas rajongók a védelmükbe vették a játékot…

 

 

A The Elder Scrolls VI Hammerfellbe viszi majd a játékosokat. A rajongók egy része síkra szállt a döntés védelmében azokkal szemben, akik szerint ez egy unalmas helyszín lesz.

Aki nem tudná, a következő Elder Scrolls játék szöges ellentétben áll majd a korábbi részekkel. A helyszín a sivatagos Hammerfell lesz, ami első ránézésre elég unalmasnak tűnhet, de történelmileg és kulturálisan gazdag.

Néhány rajongó nem értett egyet a Bethesda helyszínválasztásával.

Úgy gondolják, hogy ez egy újabb unalmas videójátékos sivatag lesz, ahol nincs semmi látni- vagy tennivaló.

Nem teljesen sivatagi tájról van szó, de a terület nagy részét képezi. A Reddit felhasználó ffylgijaear más rajongók mellett kiállt azért, hogy meggyőzze a szkeptikusokat, hogy a végtelen homokdűnéknél többet fog nyújtani a TES6.

A poszt így szólt: „»Hammerfell unalmas lesz, mert az egész csak sivatag« A sivatagok többek, mint a végtelen homokdűnék, és Hammerfellben több van, mint az Alik’r. Remélem, ez segít.”

Más rajongók egyetértettek. Az egyikük rámutatott, hogy „Hammerfell szó szerint sivatagokat, trópusi dzsungeleket, szavannákat, prériket, mérsékelt égövi területeket tartalmaz, és még a legészakibb terület is úgy néz ki, mint a Skyrim Reachje”.

Egy másik hozzátette, hogy „azok, akik ezt mondják, egyszerűen nem értik Hammerfell-t. Ez nem csak sivatag”.

Egy rajongó még arra is rámutatott, hogy „a Fallout New Vegas a Mojave-sivatagban van”, és úgy tűnt, senki sem bánja.

Az igazsághoz tartozik, hogy az elmúlt néhány évben született néhány lenyűgöző videójáték-sivatag. Nézzük csak meg a Gerudo-sivatagot a Zelda: Tears Of The Kingdomban, vagy Egyiptomot az Assassin’s Creed Originsben. Nagyon szórakoztató lehet ez a helyszíntípus, ha megfelelően építik fel.

Remélhetőleg inkább előbb, mint utóbb tényleges képet kapunk a The Elder Scrolls VI világáról, hiszen a Bethesda a cikk írásakor még nem mutatott nekünk hivatalos játékmenetet.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."