Feneketlen mélységekbe megy a Microsoft a kontrollereivel!

A redmondi techóriás olyan dolgokat is megtesz, amikre nem nagyon számítottunk, de hiába, akinek végtelen pénze és ideje van, ilyesmire vállalkozhat.

 

A Microsoft ismét egy fenekes poénnal lépett elő. Ez a szófordulat jogos, ugyanis a múlt héten egy olyan Deadpool-tematikájú kontrollert dobott a piacra a redmondi cég, amelyen Deadpool hátsó fele volt látható, és most ezt megduplázta. A Marvel és a Microsoft közösködésének újabb eredménye van, ha már a mozikban van a Deadpool & Rozsomák (a magyar címadók eldönthetnék végre, hogy most Rozsomák vagy Farkas az X-Men karakterének a neve).

Most Rozsomákon… Farkason… a fenébe az egésszel, Wolverine-en a sor. Az ő hátsó tája is felbukkant egy Xbox-kontrolleren, számolt be erről az IGN. Tehát most Logan feneke is a kezeinkben lehet, ha esetleg erre gerjednénk, és itt lehetne rengeteg szóviccel élni, ami valakinek a hátsó felére vonatkozik, de az már kissé túlzás lenne, és a tweet helyettünk is mindent el tud mondani.

A színhasználat jól passzol ehhez a kontrollerhez, és a Deadpool-variánshoz képest pláne jobb megoldásnak tűnik az, amit itt láthatunk. Csak egyetlen bökkenő van. A Microsoft jelenleg nem tervezi tömegesen gyártani ezeket, hanem csak egy nyereményjátékon keresztül lehet megnyerni a két kontroller valamelyikét úgy, hogy retweeteljük esetleg, hogy fenekestül felforgassuk a követőink idővonalát (már ha esetleg azt használják, nem pedig az alapból a nekik javasolt tweeteket böngésszék).

A Disney-n persze nem múlna semmi sem. Ha látni fogja az Egérbirodalom, hogy a két Marvel-karakter fenekével megfejelt kontroller iránt az átlagosnál jóval nagyobb érdeklődés mutatkozik, akkor minden bizonnyal burkoltan utalást tesz a Microsoftnak arra, hogy esetleg legyenek szívesek ennél párral több kontrollert legyártani, mert mind ők, mind a redmondiak nem kevés pénzt kereshetnének ezzel a gyártással.

Már csak egyetlen kérdésünk van itt az utolsó bekezdésben? Mégis kinek az ötlete volt az, hogy a szuperhősök seggéből ilyen kontrollert kéne csinálni?

Forrás: Gamingbible

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)