Már nem kell sokat aludni a Fallout: London megjelenéséig!

A Fallout Amazon-sorozatának első évada ismét felkeltette a figyelmet a Bethesda (Microsoft) franchise-a iránt, így nem csoda, hogy a már 2019-ben bejelentett teljes átalakítást kínáló mod a Fallout 4-hez is felkeltette a figyelmet.

 

A Team Folon már fél évtizede dolgozik a Fallout: Londonon, ami tehát lassan a célvonal felé tart. Eredetileg tavasszal, április környékén lett volna a teljes konverziót biztosító mod megjelenése, ugyanis ekkora tűzték ki anno a dátumot, ámbátor ez nem jött össze, ugyanis a Bethesda Game Studios azt csinálja, amiben a Bethesda Game Studios a legjobb, ugyanis két évvel a bejelentés után hirtelen benyögték, hogy itt van a Fallout 4 next-gen frissítése, ami kb. semmit sem javított a játékon, de méretileg hatalmas volt, és továbbra is vannak benne olyan hibák, amiket Todd Howard stúdiója ennyi idő után sem tudott kijavítani (például a VATS átlag alatti még mindig).

A mod annyira nagy figyelmet kapott, hogy saját Wikipédia-oldala is van, és már mi is beszámoltunk arról, hogy mennyire nagy emberek is beszálltak a szinkronhangok közé (például két korábbi Ki vagy, doki? karakter, illetve az Egyesült Királyság képviselőházának elnöke). A Fallout: Londonnak nincsen még megjelenési dátuma, de a legújabb hír a fejlesztőktől a Redditen arra utal, hogy már nincsenek messze a megjelenéstől. Ezen a képen azt láthatjuk, hogy az egyik NPC mind az öt ujját feltartja.

 

Cryptic image posted to Patreon. Any ideas on what it means?
byu/Zealousideal-Ad2296 infallout4london

 

Ebből következik az, hogy talán öt napra van a megjelenési dátum. Öt év, az kizárt, mert annyi ideje KÉSZÜL a Fallout: London, és a Team Folonnak nem fog kelleni még egyszer ennyi, hogy megvalósítsa a modot. Mások arra gondoltak, hogy a Fallout: London Discord-szervere öt perces lassú módra kapcsolt, ugyanis annyira sok üzenet bukkant fel ott, hogy nehéz volt már követni a tempót.

Mindenesetre a cél közel van. Már csak türelmesnek kell lennünk. Az már nem lesz nehéz.

Forrás: Gamingbible, Wikipedia

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)