Nagy nap a mai a Modern Warfare 3 rajongóinak – végre megtörténik, amire sokan vártunk!

A Call of Duty: Modern Warfare 3 mától hivatalosan is elérhető az Xbox Game Passon.

 

 

A Microsoft a közelmúltbeli híreket megerősítve kedden jelentette be, hogy az Activision híres FPS-e július 24-én szerdán, vagyis a mai napon csatlakozik az előfizetéses szolgáltatáshoz. Az Activision Blizzard-felvásárlás egyik nagy eredményének tekinthető a Modern Warfare 3 és társainak jövőbeni érkezése a szolgáltatásra.

A játék a Game Pass for Console, a PC Game Pass és a Game Pass Ultimate szolgáltatásokon keresztül lesz elérhető.

A Modern Warfare 3 lesz az első Call of Duty játék, amely csatlakozik a Game Passhoz. Mint nemrég kiderült, a Black Ops 6 lesz az első Call of Duty cím, amely a megjelenés napján, 2024. október 25-én rögtön elérhetővé válik az előfizetéses szolgáltatáson.

A hónap elején a Microsoft megemelte az Xbox Game Pass árait, és bejelentette, hogy tervezi egy új, Standard előfizetési szint bevezetését, amely nem tartalmazza az első napi megjelenéseket. A platformtulajdonos állítólag további új Game Pass-szintek bevezetésének lehetőségét is vizsgálja.

Ha minden igaz, ezek közé tartoznak a csak felhőre korlátozódó és a reklámokkal támogatott szintek. Valamint potenciálisan a családi előfizetési opció visszatérése, amelyet korábban korlátozott számú országban teszteltek.

A Game Passra e hónap elején érkezett címek közé tartozik a Magical Delicacy, a Flock, a Flintlock: The Siege of Dawn, Dungeons of Hinterberg és Kunitsu-Gami: Path of the Goddess.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."