Shadows of the Damned: Hella Remastered: nem ezzel töltjük az időt karácsonykor! [VIDEO]

Eddig csak annyi volt fix, hogy idén fog megjelenni a Grasshopper Manufacture játékának felfrissített verziója, de most már napra pontosan tudjuk a megjelenési dátumot.

 

A Hella Remastered verzió már előrendelhető, és 25 euróért, tehát kb. 10 ezer forintért lehet megvásárolni. Akár három nappal korábban is nekiülhetünk a játéknak, így itt is azt látjuk, hogy az előre sokat fizetők előnyben lesznek a többiekhez képest. A remasterelt kiadásban lesznek új funkciók is mint például a New Game+ mód, a 4K felbontás támogatása (ez persze nem minden platformon lesz ott), de lesznek új kosztümök is (Demonio Garcia, Ocho Corazones, Placa Garcia, Kamikaze Garcia).

Csatlakozzunk a durva Garcia Hotspurhoz és csontos haverjához, Johnsonhoz, akik az alvilág mélységeit járják be, hogy visszalopják Garcia elrabolt szerelmét, Paulát Fleming, az alvilág urának karmai közül. Engedjük, hogy a rock ‘n’ roll lelke elszabaduljon az alvilági perverz pokol szívében. A fény és a sötétség erői egyengetik utunkat. Mint a raverek egy éjszakai klubban, a démonok felbátorodnak a sötétségben, de elgyengülnek, ha a fénynek vannak kitéve. Használjuk Johnson pajtásunkat, hogy átrobbantsuk magunkat az alvilág sötétségén. A Shadows of the Damned: Hella Remastered egy olyan külső nézetes lövöldözős játék, amelyet a szakma legendái, Suda Goichi (No More Heroes, Killer7, stb.) és Mikami Shinji (Resident Evil, God Hand, stb.) készítettek.

A Shadows of the Damned: Hella Remastered október 31-én (előrendelőknek pedig akár 28-án) fog fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Az eredeti játékot még az Electronic Arts adta ki PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra 2011-ben. Még mindig nehéz elhinni, hogy akkoriban a kiadó még mert nyitni ilyen őrült játékok felé is; ma már csak az indie stúdiók próbálkozhatnak az EA Originals alatt.

Szóval (hacsak nincs hatalmas backlog, azaz nem játszott játékunk) karácsonyra ezt szó szerint le fogjuk darálni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.