Xbox-gyűjtők, készíthetitek a pénztárcákat – újabb hardver-szivárgás a Microsoft háza tájáról!

TECH HÍREK – Nagyon megy az Xbox: a Microsoft újabb egyedi kiegészítőt készül piacra dobni a konzolhoz…

 

 

A Microsoft Xbox-felhasználók egy újabb különleges kiadású kontrollert kapnak, amely még a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott. Ez persze nem olyan nagy meglepetés. Az Xbox lassan gyakrabban dob piacra vadi új kontroller-designokat, például a Deadpool fenekéhez hasonlót, mint ahányszor új játékot adnak ki…

A kiszivárgott információk a Dealabstól származnak. Azt írják, hogy a Sky Cipher Special Edition kontroller lesz a neve, egy eredeti dizájn, amelyet nem egy adott játék vagy sorozat inspirált.

A külsejét tekintve állítólag egy másik speciális kiadású kontrollerből merít majd ihletet, amely a Forza Horizon 5 mellett jelent meg. Erre talán emlékeztek, hiszen ez volt az a kontroller az áttetsző burkolattal és festékfoltokkal. Úgy tűnik, az új kontroller ehhez hasonlít majd, de kék színű lesz.

Augusztus folyamán korlátozott mennyiségben lesz kapható az új kiegészítő.

Valószínűleg nem lesz mindenki kedvence, de ha a különleges kiadású hardverek gyűjtője vagy, érdemes lehet megfontolni. Úgyhogy tartsd nyitva a szemed, mert bármelyik pillanatban jöhet a hivatalos bejelentés.

Sajnos ez nem az a hardverfrissítés, amire sok rajongó várt. Hiszen a legtöbben még mindig a PlayStation 5 DualSense-ével egyenrangú, továbbfejlesztett Xbox kontrollerre várnak.

A DualSense-hez hasonló Xbox kontroller a Microsoft V FTC próbája során szivárgott ki. Állítólag olyan funkciókat tartalmaz majd, mint az adaptív ravaszok, a haptikus visszajelzés, valamint az ergonomikusabb kialakítás, de hivatalos leleplezést még nem láttunk a cégtől.

Tekintettel arra, hogy az Xbox valójában mennyi kontrollert ad el, kézenfekvő lenne kiadni egyet, ami egy szebb színösszeállításnál jelentősebb előrelépést jelent. Főleg, hogy a Design Labs segítségével amúgy is megtervezhetjük saját kontrollerünket.

Az Xbox-rajongóknak tehát egyelőre be kell érniük az alkalmanként megjelenő különleges kiadású hardverrel. Ám joggal remélhetik, hogy az Xbox még idén valami érdemlegesebbet készít a leleplezésre.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."