„A Concord a tiéd és nem fordítva!”: találó magyarázat a Firewalktól a battle passra!

A Sony Interactive Entertainment és a Firewalk Studios játéka több szemszögből vizsgálva is más utat igyekszik járni a műfaj többi címéhez képest.

 

A Concordnak nem lesznek battle passai, és az sincs tervben, hogy a későbbiekben legyenek még fizetős megoldással sem. Ezt a Firewalk a Twitteren közölte. Nem terveznek ilyesmit, mert a stúdió abban reménykedik, hogy ha játszunk, szinteket lép fiókunk és karaktereink, illetve teljesítjük a munkákat (ők így nevezik a kihívásokat), azok mind kielégítőek lesznek. Persze, tervezik a megjelenés utáni rendszeres frissítéseket és szezonokat (hiszen élő szolgáltatású, live service játékról van szó), de azokért nem fog a stúdió plusz pénzt kérni. Tehát fizetünk a játékért 40 dollárt/eurót (16 ezer forintot), aztán ennyi.

Mark DeRidder, a Concord játékmenetes animációs igazgatója ennyit írt a Twitteren: „Nincsen battle pass, srácok. A Concord a tiéd, és nem birtokol az téged.” A stúdió még azt is megerősítette, hogy a megjelenéskor három játékon belüli kisfilm is lesz, amivel elkezdik a Concord világát kiterjeszteni, a többi pedig hetente jön. A bétában már lehetett látni néhányat, és a júniusi filmes trailer is már mutatott egyet s mást.

Akármi is lesz, a Concord útja viszonylag rövid lesz a bétától a megjelenésig, és a Steames eredmények alapján nem volt kimagaslóan nagy érdeklődés az utolsó béta iránt. A Concord viszont máshol a többiekkel megegyező megközelítéssel bír, ugyanis van ilyen előre megvásárolható pakk a játékhoz, hogy extra skineket kapjunk, és persze itt is belép a képbe a három nappal korábban játszhatunk, ha többet fizetünk üzleti modell.

A Concord augusztus 23-án fog megjelenni PlayStation 5-re és PC-re. (A Steamen és Epic Games Store-on is fenn van.) Nem lepődnénk meg azon sem, hogy ha a játék nem hozza elsőre az elvárt számokat, akkor az Xbox Series verzió is hirtelen fel fog bukkanni.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.