Deadpool & Rozsomák: Logan mintájára visszatérhet az egyik legnépszerűbb Bosszúállók-hős?!

MOZI HÍREK – Persze az, hogy az említett Bosszúállók-szereplő valóban vissza akar-e térni, az már teljesen más kérdés…

 

 

A Marvel sajtóközlemény-gépezete minden erejével a Deadpool & Rozsomák további népszerűsítésén dolgozik. A Disney egyértelműen a legújabb MCU-cím sikerére épít, hiszen előrángatták szegény Kevin Feige-et abból a földalatti bunkerből, ahová menekült, hogy tovább fokozzák a hype-ot a világméretű megjelenés előtt. A Marvel-főnök pedig nagyon érdekes megjegyzést tett a Bosszúállók közönségkedvenc karaktere kapcsán…

A DiscussingFilmnek adott interjújában Feige-et konkrétan Robert Downey Jr. vasemberének lehetséges visszatéréséről kérdezték.

Ez azután vált aktuálissá, miután Hugh Jackman újra eljátszotta a korábban látványosan elhunyt Rozsomák szerepét a Deadpool & Rozsomák című filmben.

„Ez a kulcs, ugye?” – válaszolta Feige – „»Hogyan csináljuk úgy, hogy megmaradjon az, ami korábban volt, méghozzá nagyszerűen?«. Az elmúlt több mint két évet azzal töltöttük, hogy ezt kitaláljuk Rozsomák számára.”

„Szóval, mi következik? Majd meglátjuk.” – folytatta – ”Csak büszkék vagyunk arra, ahogy szerintem kitaláltuk ezt Rozsomák számára. Azt hiszem, Hugh megjelenése és főszereplése a [Deadpool & Rozsomákban] nagyszerű jele annak, hogy meg lehet csinálni – ha nagy gondot fordítunk rá”.

Nem titok, hogy mind a Marvel Moziverzum jegyeladásai, mind a kritikai pontszámok nagyot zuhantak a 2019-es Bosszúállók: Végjáték megjelenése óta. Mint emlékezhetünk, az a film egyben Robert Downey Jr. utolsó Vasember-alakítását is jelentette.

Természetesen a Bosszúállók: Végjáték a maga nemében egyedülálló volt, ami a jegybevételi számokat illeti. Így kissé igazságtalan összehasonlítani az azt követő többi MCU-filmmel. Ám a Disney nyilvánvalóan kétségbeesetten próbálja megismételni a sikert. Vasember visszatérése egy lehetséges opciónak tűnik ehhez.

Hogy Robert Downey Jr. vissza akar-e térni, az már teljesen más tészta. Hiszen távozása óta egyértelműen élvezte, hogy komolyabb filmekben és sorozatokban (például az Oppenheimerben és A szimpatizánsban) is szerepet vállalhatott. Más Marvel-hősökkel ellentétben az sem egyértelmű, lát-e még fantáziát a karakterben.

Az MCU-ban való utolsó szerepléséért azonban állítólag 130 millió dollár körüli összeget keresett. Biztos vagyok benne, hogy örömmel kaszálna még egy rakás pénzt egy kis cameóért egy következő Marvel-filmben…

Forrás: DiscussingFilm, Business Insider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."