Három izgalmasnak tűnő játék lépett be a PlayStation kínai terjeszkedésébe! [VIDEO]

A PlayStation China Hero Project így eléggé nagy tempóban bővült, és ez a három cím játszható is a ChinaJoy 2024-en, ami Sanghajban, a Shanghai New International Expo Centerben július 26-ától 29-éig tart.

 

Kezdjük az Unending Dawnnal, amit a Parcae’s Fate Studio készít. Ez egy nyílt világú akciójáték, ami az iOS/Android páros mellett PlayStation 5-re is készül, ugyanis a Sony Interactive Entertainment kínai inkubátorprogramjának, a PlayStation China Hero Projectnek a része lett. A valóságon túli mély sötétségből megfoghatatlan lények bukkannak elő, és különös színek kúsznak az égen, rosszindulattal és tabukkal töltve meg a földet. A történelem rétegeire épített civilizációk, a hazugságokból szőtt hitek, minden, amire a halandók büszkék, rommá omlott a „Végtelen Hajnal” napján.

Mégis vannak, akik a megismerés ösvényét járják, a hétköznapi emberek számára elérhetetlenül, hordozva a szín átkát, amely végül elpusztítja őket, őrizve a reményt, amely fenntartja a világ létezését. A szín egyszerre a veszély forrása és a remény eredete. Melyiket választjuk: a háború vörösét, az örökkévalóság kékjét vagy a végzet aranyát? A remény megmarad, és a hit lángja örökké ég.

A második játék, ami csatlakozott, az egy akció-RPG, a Project: Jinyiwei, amit a CangMo Game Entertainment Liyou csapata fejleszt. Ez csak PlayStation 5-re készül. A játék egy alulról jövő főhős történetét meséli el a késő Ming-dinasztia idején, aki a korszakban bekövetkező jelentős események nyomán összeesküvésbe keveredik. Különböző erők és saját fejlődése segítségével fokozatosan önvédő harcosból felelősségteljes lovaggá fejlődik. A játékosok a harcművészetek koncepciójához közel álló műveltségi elemeket, valamint egyedi stílust és gördülékeny játékmenetet tapasztalhatnak meg, amelynek középpontjában az izgalmas csaták állnak, amelyekben egyik mozdulatot a másikkal ellensúlyozzuk, valamint ott van még a magával ragadó történet és az interaktív élmény is.

Végül a ChillyRoomtól a Loulan csatlakozott a projekthez, és ez az egyjátékos akció-kaland cím is kizárólag PlayStation 5-re készül. A játékosok egy őr szerepébe bújnak, egyedi képességeiket használva felfedezik és megoldják a rejtvényeket, megtapasztalják a valósághű hidegfegyveres harcot, legyőzik az erős ellenséget, és harcolnak saját sorsuk ellen.

Kíváncsiak leszünk, hogy mekkora figyelmet kapnak végül a nyugati játékosoktól, mert egyedi ízt kínálhatnak az eddigiekhez képest.

Forrás: Gematsu, Weibo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu