Kissé követhetetlen, amit a Nexon művel a The First Descendanttel!

A dél-koreai cég megígért valamit, amit aztán mégsem tart be, és ezt a nyelvi korlátokra fogta, de mivel egy nemzetközi játékról van szó, nem megint csak az a helyzet, hogy a büszkeség miatt nem ismerik el, hogy hibáztak?

 

A The First Descendantben van egy Destiny-féle lootbarlang, amit a közönség gyorsan „Valby Runnak” nevezett el. Korlátlanul respawnoló ellenfelek, amikből aztán végtelenül lehet grindolni a pénzt és felszerelést. A Nexon úgy tűnt, hogy ebbe csak minimálisan nyúl bele: több területet is hasonlóvá tesz, legalábbis ezt hallottuk pár napja. Most viszont itt a cég új közleménye, ami ennek ellenkezőjét közli, és a játék rendezőjével kapcsolatos komment szerintük rosszul lett lefordítva, azaz a Valby Run alaposan nerfelve lesz…

„Elnézést kérünk az eredeti koreai szöveg fordítási folyamata során történt félreértelmezés okozta zavarokért. A döntéseket nem változtattuk meg, és eredeti nyilatkozatunk továbbra is az, hogy nem áll szándékunkban korlátozni a Valby Run játékstílust. Azonban, ahogy említettük, célunk, hogy az erőd előőrsénél a jutalmak hatékonyságát kiigazítsuk, hogy egyensúlyba hozzuk a többi régióval. Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy egy olyan javítással készülünk, amely nem oldja meg teljesen a Fortress Outpost kérdését, és továbbra is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy élvezzék a játékot mint korábban. Ugyanakkor azonban frissíteni fogjuk a Vulgus stratégiai előőrsöt, hogy a többi farmolási helyszín hatékonyságával egyezzen meg,” írta a Nexon.

Szóval a Valby Run spawn idejét megnövelték, de a loot mennyiségét nem változtatták meg. Az outpostok ideje a megjelenéskor látott öt percről egy percre csökkentek, úgyhogy több akció lesz. A rendező, Joo Min-Seok hozzátette: „Annak érdekében, hogy a Valby Run továbbra is népszerű vadászterület maradjon mint az Ambush Point és a Refined Run, a jutalom hatékonyságát az eredetileg tervezettnél jóval magasabbra állítottuk. Reméljük, hogy a The First Descendantben számos gazdálkodási helyet tudunk biztosítani, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal és hasznossággal rendelkezik a különböző játékosok számára. Ahelyett, hogy a Valby Run-t visszaállítottuk volna az eredeti tervezési szándékához, úgy állítottuk be, hogy hasonló hatékonyságot kínáljon, mint más, magas jutalommal járó vadászterületek. Az olyan problémákon keresztül, mint a Fortress Outskirts és a Valby Run, megtudjuk, hogy a játékosaink milyen játékstílust szeretnek. Az átfésülés és a szörnyek farmolásának élménye jelentős értéket képvisel a játékunkban.”

Szóval több helyen gyakrabban spawnolnak, de nem olyan sűrűn mint eddig azon a helyen. Követhetetlen? Kissé.

Forrás: PCGamer, Nexon

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.