Meztelen videóval nyerte el a főszerepet az Anora sztárja

MOZI HÍREK – Arany Pálmát nyert idén Cannes-ban az Anora című drámai vígjáték, amelyben Ivan – barátainak csak Ványa –, az orosz oligarchacsemete beleszeret egy szexmunkásba, és ez szörnyű bonyodalmak lavináját indítja el. Ivant a 22 éves, orosz Mark Eidelshtein alakítja, akit már most, első nemzetközi szerepe alapján Timothée Chalemet-hez hasonlítanak.

 

Mark nagyon eredeti módon győzte meg Sean Baker rendezőt arról, hogy ő a tökéletes választás Ivan szerepére. A színészt a barátja, Yura Borisov ajánlotta a rendező figyelmébe, miután ő már kapott egy szerepet az Anorában. Megküldték Eidelstheinnek a forgatókönyvet, aki teljesen le volt nyűgözve. „Villanás, villanás, bum, bum, akció, akció meg egy csomó szex” – foglalta össze plasztikusan az élményt.

Eidelshtein megtekintővideót akart küldeni a rendezőnek, de volt egy kis bökkenő. Teljesen Ivanná változva akart bemutatkozni, amihez menő cuccokba kellett volna öltöznie, milliárdoscsemetéhez illően, csakhogy ilyen neki nem volt.

Kitaláltam, hogy akkor pucér leszek – mesélte a Varietynek élete első nyugati interjújában. – Olvastam a szöveget a forgatókönyvből, és időnként szívtam egyet az elektromos cigimből, mert segít a koncentrálásban. Sean teljesen odáig volt, hogy ez annyira Ivan, pláne a cigivel! Szerinte teljesen elkaptam a figurát.”

(Anora – hazai bemutató: 2024. november 7.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu