Kiderült, milyen szerepet tölt be Colin Farrell A Pingvin-sorozata az új Batman-univerzumban!

MOZI HÍREK – Colin Farrell A Pingvin-sorozata „hidat” képez a Batman-filmek között, állítja a showrunner.

 

 

A Pingvin fontos része lesz annak a nagyobb történetnek, amit Matt Reeves a Batmannel és annak közelgő folytatásával mesél el. A sorozat címszereplője Colin Farrell, aki a 2022-es Batmanben debütált Oswald ‘Oz’ Cobblepott, azaz A Pingvin szerepét alakítja újra. Abban a filmben Pingvin az Iceberg Lounge tulajdonosa és Carmine Falcone gothami bűnbanda főnökének végrehajtója volt. Az HBO készülő sorozatában láthatjuk majd, hogyan kapaszkodik fel a gothami alvilág ranglétráján, hogy Batman egyik legnagyobb ellenfelévé váljon.

A San Diego-i Comic-Con előtt, ahol A Pingvin kapcsán július 27-én, szombaton tartanak panelbeszélgetést a H csarnokban, az Entertainment Weekly előzetes betekintést nyújtott a rajongóknak a készülő sorozatba. Lauren LeFranc, a sorozat vezető írója és showrunnerje elárulta, hogy a történet egy héttel a The Batman eseményei után kezdődik, és közvetlenül a „The Batman – Part II”-be vezet, amelynek jelen állás szerint 2026. október 2-án lesz a bemutatója. Ezáltal A Pingvin fontos szerepet játszik abban a nagyobb történetben, amelyet Matt Reeves a Batmanben mesél el, és elengedhetetlen néznivaló lesz.

„Mi vagyunk a híd a két film között. Szinte közvetlenül megyünk bele a második filmbe, amit Matt tervezett”.

 

A Pingvin is jelzi, hogy a tévé és a filmek egyre jobban összekapcsolódnak

 

A Batman a legújabb filmes franchise, amely A Pingvinnel kibővített tévéuniverzummal bővült. A Paramount+ Tini Nindzsa Teknőcök sorozata szintén hidat készül verni a legutóbbi film és a közelgő 2026-os folytatás közé. A Dűne-franchise is terjeszkedik a televízióban egy előzménysorozattal, a Dune: Prophecy-vel, amely az HBO-n kerül adásba még idén.

Az MCU a multiverzum-saga egyik fő értékesítési pontjává tette a média-ágakon átívelő történeteket. A WandaVision a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmhez vezet, A Sólyom és a Tél Katonája pedig a közelgő Amerika kapitány: Szép új világ előkészítése. Ez ugyan megnyitja a lehetőséget a nagyobb, magával ragadóbb történetek előtt, de fennáll a veszélye annak is, hogy elidegeníti a közönséget, akik úgy érzik, hogy elveszhetnek a filmekben, ha nem látták a sorozatot.

Ez volt az egyik fő tényező abban, hogy a Marvelek megbukott a kasszáknál. Sokan úgy gondolták, hogy be kell pótolniuk az olyan sorozatokat, mint a Ms. Marvel és a Titkos invázió, hogy élvezhessék a Marvel Kapitány folytatását.

Mivel A Pingvin a „The Batman – Part II” fontos alkotóelemeként van feltüntetve, kíváncsiak leszünk, hogy ugyanazok a rajongók, akik kritizálták az MCU-projekteket, amiért „házi feladatot” igényelnek egy új film élvezetéhez, ugyanígy fognak-e érezni Batman történetének következő részével kapcsolatban is…

Forrás: EW

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."