Red Dead Redemption: évek óta fel sem tűnt nekünk, hogy mennyire trükkös volt a Rockstar!

A Take-Two és a Rockstar nagyon dörzsölt módon állt hozzá az egészhez: valami készülhet, és erre évekkel ezelőtt már utalást tett, csak egyszerűen annyira nyilvánvalónak tűnhetett, hogy nem gondoltunk komolyan ezt az utalást.

 

A Red Dead Redemption 3 olyasmi, amire egyhamar nem számíthatunk, ugyanis jelenleg a Rockstar Games minden erejével azon dolgozik, hogy a Grand Theft Auto VI eljuthasson a PlayStation 5-tel vagy Xbox Series-szel rendelkezők kezébe 2025 őszén, ugyanis a Take-Two ekkorra tűzte ki a GTA VI megjelenését. A PC-seknek persze ezúttal is megint várni kell (ki tudja, hogy mennyit?), de ezután lehetséges, hogy a Rockstar nekilát az új Red Dead Redemptionnek, amiről már sok rajongói elméletet hallottunk.

Van, aki szerint Sadie Sadler lesz a főszereplő, más egy rebootra gondol, de az sem kizárt, hogy egy újabb előzménytörténet fog létrejönni a következő epizódban. Az új előzménysztoriban azért is van potenciál, mert egy, a játékban található kép három tagot ábrázol a Van Der Linde bandáról. A kép évekkel azelőtt készült mint amikor a Red Dead Redemption 2 története elindult volna. Ez egy nagyon nyilvánvaló utalás lehet.

 

The prequel, to the prequel.
byu/toyskii inreddeadredemption

 

A képen Dutch, Arthur és Hosea látható. Mind a hároman nagyon fiatalok, és ezért spekulálnak a rajongók arra, hogy a harmadik Red Dead Redemption erre a korszakra koncentrálhat, ha eljut végül ide a Rockstar. Emiatt pedig új szinkronhangokra lehet szükség, ugyanis Roger Clark, Arthur Morgan hangja úgy véli, hogy a második rész eseményeivel az ő történetének vége lett. A Redditen a reakciük nem voltak egyhangúak. Volt, akinek nem tetszett, hogy Dutch vagy Hosea lehet játszható karakter, mert egyiknek sem volt „jóvátételi történetíve”.

Ezért gondolhatják sokan úgy, hogy egy teljesen új történet születhet új karakterekkel, mert a banda legtöbb sztorija már el lett mesélve. De még ez csak spekuláció, hiszen a Rockstar még egyetlen betűt sem mondott arról, hogy egyáltalán tervezik-e a Red Dead Redemption 3 fejlesztését.

Forrás: Gamingbible

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)