Hunt: Showdown 1896: búcsú a régebbi konzoloktól, üdv az új technológiának! [VIDEO]

A Crytek a játékát alaposan felfrissíti, és a XIX. századba való visszatérés mellett az engine-ből is egy újabb verzió jut el a közönséghez, de nem mindenki tapasztalhatja ezt meg!

 

A Hunt következő fejezetében a játékosok egy teljesen új élményhez csatlakozhatnak, amikor időrendben előreugrunk, és a Bayou holtágaitól nyugatra, a coloradói Sziklás-hegység felé vesszük az irányt. Az első pálya, a Mammon’s Gulch egy hatalmas és részletes új területet vezet be, amely a hatalmas coloradói hegyek árnyékába helyezi a vadászokat. A fokozott vertikalitás elemét és számos új taktikai kilátópontot adva a hegycsúcsok őrszemként tornyosulnak a régió fölé. A buja erdők és a magasba törő hegycsúcsok alatt azonban a felszín alatti bányákból és olajkutakból a korrupció forrong. A Hunt: Showdown 1896 a CryEngine 5.11 erejét hozza magával, a várva várt fejlesztésekkel az egész játékélményt tekintve. Masszívan feljavított látványvilággal, hangtervezéssel és teljesítménnyel rendelkezik. Az eredeti pályák arcfelvarrást kapnak, és a megjelenés után lassan fel fognak bukkanni.

A Mammon’s Gulchban látogassunk el 16 egyedi területre, amelyek az új Hunt bioszféra csúcsain és szakadékaiban találhatók. Haladjunk át a felgyújtott városokon és ássunk mélyre a bányákba, használjuk ki a terep adta lehetőségeket, miközben új stratégiai kilátópontokat és taktikákat fedezünk fel. Vegyük fel a magaslatokat a rivális vadászok elleni harcban, vagy merészkedjünk le a Gulch mély bányáiba, hogy szembenézzünk a mérhetetlen borzalmakkal. A Hunt: Showdown 1896 bemutatja a régóta várt CryEngine 5.11-es frissítés új képességeit. A játékosok egy új élménybe merülnek, amely a vizuális hűség ugrásszerű javulásából profitál a textúrák, a világítás és az animáció javításával, a jobb hangtervezéssel és a nagyobb általános teljesítménnyel. PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en natív 4K mellett a 60 FPS lesz támogatott, Xbox Series S-en pedig 2K (1440p) és 60 FPS lesz, mindezt HDR-rel megspékelve.

A Hunt: Showdown 1896 PlayStation 5-ös és Xbox Series-es megjelenésével az előző konzolgeneráció számára befejeződik a történet. A megjelenés után az eredeti Hunt: Showdown már nem lesz játszható PlayStation 4-en és Xbox One-on. a Crytek tavaly ősszel már bejelentette, hogy minden konzolos játékos automatikusan, minden további költség nélkül megkapja az új játék frissítését a következő generációs társain, beleértve az összes korábbi vásárlást és előrehaladást is. Azok a játékosok, akik még nem végezték el a fkonzolrissítést, nyugodtak lehetnek, hogy a Hunt örökségük készen áll majd, amint úgy döntenek, hogy PlayStation 5-re vagy Xbox Series-re váltanak.

A Hunt: Showdown 1896 augusztus 15-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re. Ekkor áll le az alapjáték PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)