Lassan a Cyberpunk 2077 példáját követi a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl! [VIDEO]

A GSC Game World már-már olyan történetet kezd felvázolni a játékának megjelenése előtt, amit korábban a CD Projekt RED már előadott négy évvel ezelőtt.

 

Meg sem tudjuk ugyanis számolni, hogy akkoriban a lengyel stúdió hány alkalommal halasztotta el a Cyberpunk 2077-et, és még ennek ellenére is felettébb gyenge állapotban jutott el a boltokba a belső nézetes kaland (és ideiglenesen el is távolították azt a PlayStation Store-ról és a Microsoft Store-ról). Viszont a GSC Game World helyzete egy kicsit eltér, ugyanis az ukrán stúdió terveit először az orosz megszállás és háború borította fel, és emiatt nekik át kellett tenniük a központjukat egy biztonságosabb országba. Ilyesmi nem történt a CD Projekt RED-del meg.

„Tudjuk, hogy talán már belefáradtatok a várakozásba, és nagyra értékeljük a türelmeteket. Ez a további két hónap lehetőséget ad nekünk arra, hogy több „váratlan anomáliát” (vagy egyszerűen csak „hibát”, ahogy ti hívjátok őket) kijavítsunk. Mindig hálásak vagyunk a folyamatos támogatásért és megértésért – ez a világot jelenti számunkra. Mi is ugyanolyan lelkesen várjuk, mint ti, hogy végre megjelenjen a játék, és hogy ti is megtapasztalhassátok”, mondta a GSC Game World igazgatója, Yevhen Grygorovych a sajtóközleményben.

Az Xbox-szal közösen terveznek egy mélyebb bemutatót is a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl-ból, és ezt augusztus 12-én tekinthetjük meg. Eddig nem látott tartalmak bukkannak fel: lesznek interjúk, betekintés a fejlesztési kulisszák mögé, és sok új felvétel is lesz. A világból kapunk egy áttekintést, több helyszínt megismerhetünk, de a játékmenetből és a jelenetek sem maradnak ki. Az egyik sztoriküldetést teljes egészében be fogja nekünk mutatni a közvetítés során a GSC Game World.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl az eddig tervezett szeptember 5-e helyett november 20-án fog megjelenni Xbox Series-re és PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store), de az Xbox Game Pass is meg fogja kapni.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)