Már pletykálják, hogy mikortól jön Crash Bandicoot az Xbox Game Pass-ra!

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása hamarosan egy újabb nagyobb játékkal bővülhet, és mivel a legutóbbi, vele kapcsolatos pletyka részben már beigazolódott, valószínűleg ezúttal sem hülyeségről lesz szó.

 

Mi is volt a korábbi pletyka? Az, hogy a Call of Duty: Modern Warfare III július 24-én csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához. Ez bekövetkezett, bár az még nem, hogy július 26-án jön a Valorant konzolos verziója, ami szintén az előfizetők rendelkezésére fog állni. Ezt a két játékot egy spanyol bennfentes, eXtas1s, az eXputer szerkesztője írta, és most egy újabb játékot nevezett meg, ami szerinte heteken belül el fog jutni a redmondi techóriás előfizetéses rendszerére.

Most azt állítja, hogy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy augusztus 8-án válik az Xbox Game Pass részévé. Júniusban már hallottuk eXtas1stől, hogy augusztusban Crash jönni fog. Azt is mondta már, hogy két további Activision-cím, a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 és a Spyro Reignited Trilogy is „rövid időn belül” belép a Game Pass-ra. De ezzel hivatalossá vált, hogy a Blizzard mellett már az Activision játékai is fel fognak bukkanni a szolgáltatás által biztosított játékkönyvtárban, amire már azóta vártuk, hogy tavaly októberben a Microsoft le tudta zárni a közel 69 milliárd dolláros tranzakciót az Activision Blizzard King felvásárlása érdekében.

A Diablo IV volt az első Blizzard-cím az Xbox Game Pass katalógusában, miután március végén lépett fel a rendszerre, majd májusban közölte a Microsoft, hogy az első új Call of Duty-epizód, ami a megjelenéstől számítva elérhető lesz az előfizetőknek, az a Call of Duty: Black Ops 6 lesz. Persze ez sem mindenkinek, mert miután árat emelt a Microsoft, nem minden előfizetői szinten van mód arra, hogy a legújabb játékokat is elérhessük (ezért terel mindenkit a Microsoft az Ultimate szint felé).

Az, hogy Crash is csatlakozik a Game Pass-hoz, még nem hivatalos!

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu