Másik színész alakítja majd Rozsomákot az MCU-ban?! A Marvel-főnök nyilatkozott

MOZI HÍREK – A közönség először a frissen mozikba került Marvel-féle Deadpool & Rozsomák című filmben láthatja Jackmant újra Rozsomák szerepében…

 

 

Vajon egy másik színészt választanak majd az MCU-ban a szeretett X-Men tag Rozsomák szerepére, miután Hugh Jackman diadalmasan visszatért a Deadpool & Rozsomák című filmben? Nos, Kevin Feige meglepő módon és egyszerűen azt mondta, hogy „igen”, ez meg fog történni, és végül valóban egy másik színész veszi át a köpenyt. A Discussing Filmnek nyilatkozva a Marvel-főnök adott néhány tanácsot annak, akinek felajánlják azt a nem éppen irigylésre méltó pozíciót, hogy Jackman térdig érő kék csizmájába lépjen. Azt mondta neki, hogy ne próbáljon meg „imitálni”.

„Igen. Tudjátok, a Marvel a nyár folyamán ünnepli a 85. születésnapját. Ez csak az első 85 év, és a Disney is most ünnepelte a 100 évet. Szerintem ezek a karakterek még 100 évig itt lesznek, jóval utánunk. Szóval biztos, hogy lesz [végül egy másik színész Rozsomák szerepében]. Szerintem teljesen más stílusban és más módon. Azt is gondolom, hogy ha valaki megpróbálna Hugh Jackmant Rozsomákként imitálni, az elég nagy hiba lenne.”

Elkerülhetetlennek tűnik, hogy egy új Rozsomák végül a Marvel Moziverzum részeként a mozivásznon is megjelenjen.

Ám nem valószínű, hogy ez egyhamar megtörténik. Azonban figyelembe véve a Logan hatalmas népszerűségét, és az X-Men reboot közelgő érkezését az MCU-ban, vajon tényleg képes lesz-e a stúdió sokáig távol tartani az ikonikus karaktert a filmtől?

 

Hugh Jackman a Deadpool & Rozsomák után újra eljátszhatja Logant egy Marvel-filmben?

 

Még eltarthat egy darabig, amíg valaki más bújna Rozsomák rikítóan sárga gúnyájába. A Deadpool & Rozsomák talán nem az utolsó alkalom lesz, hogy Jackman közkedvelt alakját láthatjuk. Kezdetben úgy gondolták, hogy a 2017-es, nagy sikerű Logan lesz az út vége a színész számára a Marvel-ikon szerepében. Ám most, hogy az idei Deadpool-folytatás berántja őt az MCU-ba, lehet, hogy a közelgő Bosszúállók folytatásaiban is láthatjuk majd?

A legkézenfekvőbb hattyúdal Jackman számára Rozsomákként most már biztosan a 2027-es Bosszúállókban lesz. A stúdió kétségtelenül csorgatja a nyálát az ötletért, hogy a karakter sok más mellett Tobey Maguire Pókemberével osztozzon a képernyőn.

A frissen bemutatott Deadpool & Rozsomákban a karakterek csatlakoznak az MCU-hoz, miután az Időváltozási Hatóság (TVA) egy új küldetéssel bízza meg őket. Egy olyan küldetéssel, amelynek során a multiverzum őrületén keresztül utazik majd…

Forrás: Discussing Film

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."