A Borderlands alkotói új játékon dolgoznak!

„Nagyon, nagyon boldogok lesznek.” – Borderlands atyja beszél a következő looter shooter játékról, mondván, a rajongóknak nem kell sokáig várniuk. „Nem fogjuk az embereket túl sokáig várakoztatni, mielőtt bejelentjük,” – mondta Randy Pitchford, a fejlesztő Gearbox vezetője.

 

Várod már, hogy visszatérj Pandorára? Erre hamarosan lehetőséged lesz, hiszen a Borderlands film is a küszöbön áll, de minden jel arra mutat, hogy nem kell sokáig várnunk a Gearbox looter shooter saga következő részének bejelentésére. A Borderlands 4 előbb-utóbb valósággá válik, bár még nincs előzetesünk a következő játékról. Azonban a franchise atyja legutóbbi nyilatkozatai szerint a hírek hamarosan érkeznek.

Randy Pitchford, a fejlesztő Gearbox vezetője és a Borderlands sorozat atyja, a Gamesradarnak tett nyilatkozataiban beszélt a Borderlands 4-ről. „Nem voltam tökéletes abban, hogy eltitkoljam, hogy sok mindenen dolgozunk, és nagy dolgokon dolgozunk. Biztos vagyok benne, hogy rajongóink nagyon, nagyon izgatottak lesznek a következő videojáték projektünkkel kapcsolatban, amikor készen állunk bejelenteni azt,” – mondta.

Szerencsére nem kell sokáig várnunk a bejelentésre. „És elmondhatom, hogy nem fogjuk az embereket túl sokáig várakoztatni, mielőtt bejelentjük.” Még azt is sejteti, hogy „az év vége előtt” láthatunk valamit. Mindez azoknak az embereknek köszönhető, akikkel dolgozik. „A legnagyobb és legjobb csapatom van, amely valaha dolgozott azon, amit pontosan tudjuk, hogy rajongóink akarnak tőlünk, így nagyon, nagyon izgatott vagyok. Alig várom, hogy beszéljek róla. Bárcsak most azonnal beszélhetnék róla, mert rengeteg mondanivalónk van,” – mondta a Gearbox Software vezetője.

 

A Borderlands 4 és a Tiny Tina’s Wonderlands 2 valósággá válhat

 

Néhány hónappal ezelőtt jelentettük, hogy a Borderlands 4 és a Tiny Tina’s Wonderlands 2 fejlesztés alatt állnak, egy fejlesztő LinkedIn profiljának említése alapján. Még Pitchford is elismeri, hogy szereti a fantasy műfajt és a Tiny Tina’s Wonderlands spin-offot. „Jobban teljesítettünk az első Wonderlands játékkal, mint az első Borderlands játékkal, így ez valami, amiből tanulhatunk. Szeretem a fantasyt. Ezért csináltuk az eredeti Dragon Keep DLC-t a Borderlands 2-höz, mert szeretem a fantasyt. Sokan a Gearboxnál szeretjük a fantasyt, és ez lehetőséget ad nekünk arra, hogy játszunk vele a Borderlands témáinak és univerzumának kontextusában. Azt hiszem, rajongóink számára ésszerű elvárás, hogy többet várjanak,” – ismerte el.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.