Birmingham bandája: a Mission: Impossible sztárja csatlakozik a sorozatból készült Netflix filmhez!

MOZI HÍREK – A várva várt Birmingham bandája filmhez csatlakozik az első nagy új név: a Mission: Impossible és Silo sztárja, Rebecca Ferguson, aki Cillian Murphy mellett szerepel majd a Netflix produkciójában. Az izgalmas casting hírt először a Deadline hozta nyilvánosságra, bár Ferguson karakterének részleteit egyelőre titokban tartják.

 

Rebecca Ferguson leginkább a Mission: Impossible franchise titokzatos Ilsa Faustjaként ismert. Először a 2015-ös Mission: Impossible – Titkos nemzet című filmben tűnt fel, és azóta is Tom Cruise mellett játszik, mint romantikus érdeklődés és egyenrangú partner Ethan Hunt karakterével. Ferguson szerepét megismételte a Mission: Impossible – Utóhatás és a tavalyi Mission: Impossible – Leszámolás – Első rész című filmekben, ahol karakterét Esai Morales gonosztevője, Gabriel ölte meg.

MOZI HÍREK - A siló (Silo) sztárja, Rebecca Ferguson azt sugallja, hogy az Apple TV+ apokaliptikus sci-fi sorozatának harmadik és negyedik évadát egymás után forgatják le, amivel valódi lezárást kaphat a történet...

Ferguson más jelentős szerepei közé tartozik a Life, A legnagyobb showman, Álom doktor, Dűne és Dűne 2. Minden egyes alakítását kritikai elismerés övezte, függetlenül a film fogadtatásától, így nem kétséges, hogy Ferguson üdvözlendő kiegészítés lesz a Birmingham bandája világában.

A sok találgatás után a Birmingham bandája film, amely az elismert BBC sorozat folytatása lesz, hivatalosan is megerősítést nyert múlt hónapban. A cselekmény részletei jelenleg ismeretlenek, de a készítő, Steven Knight egy nyilatkozatban megemlítette, hogy a Peaky Blinders „háborúban áll.”

„Őszintén izgatott vagyok, hogy ez a film megvalósul. Ez egy robbanékony fejezet lesz a Peaky Blinders történetében. Semmi sem marad ki. Teljesen háborús Peaky Blinders.”

A rajongók már régóta várják a Peaky Blinders utolsó évadát; most úgy tűnik, hogy egy nagy durranással búcsúzik a széria.

Cillian Murphy megint bandázik Birminghamben

 

További találgatások után az is megerősítést nyert, hogy a sorozat főszereplője és friss Oscar-díjas színész, Cillian Murphy is visszatér és újra alakítja a banda vezetője, Tommy Shelby szerepét. A színész saját nyilatkozatában a filmet a rajongóknak szólónak nevezte.

„Úgy tűnik, Tommy Shelby még nem végzett velem. … Nagyon elégedett vagyok, hogy újra együtt dolgozhatok Steven Knighttal és Tom Harperrel a Peaky Blinders filmváltozatán. Ez a rajongóknak szól.”

A 2013-ban debütált Birmingham bandája Cillian Murphy-t követi, mint Thomas ‘Tommy’ Shelby-t, a Peaky Blinders nevű birminghami bűnbanda veszélyes vezetőjét 1919-ben. A sorozat hatodik évadával ért véget 2022-ben, ahol Tommy elvonul a naplementébe, és a világ halottnak hiszi. Ez a látszólag végleges befejezés sokakat arra késztetett, hogy azt higgyék, Tommy története véget ért, de nyilvánvalóan nem így van.

A film cselekmény részletei jelenleg titokban maradnak, de a készítő Steven Knight elárulta, hogy a film egy „új generáció” karaktereire összpontosít, beleértve az utolsó évad szereplőit is.

„A hatodik évadban bevezetjük az új generációt, és ők is részei lesznek a filmnek. Szerintem az a lényeg, hogy megtaláljuk azokat a színészeket, akiket csak nézünk, és azt mondjuk, ott van. Ott van a jövő.”

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.