Kill The Shadow: fantasztikusan kombinált 2D-s karakterek és 3D-s környezetek [VIDEO]

A Shadowlight Sanctuary és a 663 Games történetközpontú nyomozós-RPG játéka jelenleg csak egy platformra készül, de kár lenne, ha ez a helyzet nem változna a későbbiekben.

 

A rendkívül részletes 3D-s környezet és a 2D-s pixel art karakterek kombinációjával életre keltett Kill the Shadow egy alternatív, háború utáni, megosztott városba repít, ahol egy gyilkosságsorozattal foglalkozó nyomozót, Ah’Guangot kell irányítunk. Használjuk ékesszólásodat, intelligenciádat és az idő visszatekerésének képességét (vagy akár az erőszakot), hogy összerakjuk a bizarr esetek bizonyítékait, és megfejtsük a mögöttük megbúvó megrázó titkokat. Vizsgáljunk meg egy sor bizarr gyilkosságot a sötét víz városának különböző területein (az eltűnt Ruan mester a templomi vásáron, Wangcai hirtelen halála, a sérelmek a hajóroncsnál, feldarabolt végtagok a csatornában). Találjuk meg a város elveszett emlékeit, és rakjuk össze a tíz évvel ezelőtti megosztottság igazságát. Öljünk, ítélkezzünk, vagy akár csókoljuk meg az egész mögött álló lángelmét.

Szabadon dönthetünk arról, hogy miképp fejlesztjük képességeinket (erő, szellem, báj), és mi választhatjuk a módszereket is meg ahhoz, hogy miképp vizsgáljuk ki az ügyeket (pszichológiai hadviselés, megvesztegetés, verés). Gyűjtsük össze, elemezzük és kössük össze a kapcsolódó nyomokat, hogy megteremtsük saját, egyedi nyomozó utunkat. Egy hozzánk csatolt furcsa lény, az árnyék olvas az emlékekből és rekonstruálja az elhunytak nyomait, és ő szereti „megkóstolni” ezeket a bizarr történeteket.

Ismerkedjünk meg a város különböző szereplőivel: az energikus fényképezőgépes lánnyal, az elegáns Ruan asszonnyal, a pletykás istennővel, aki varázsolni tud, és az idős halárus nénivel. Fedezzük fel a mögöttük álló történeteket. Találkozzunk olyan figurákkal mint az önelégült Wang kapitány, Lao Citou fia, Xiao Citou, a mocskos szájú gazember és az elhunyt Ruan mester. Szerezzük meg kedvenc karaktereink szívét bizonyos események teljesítésével! A 3D-s környezet és a 2D-s pixel art karakterek kombinációja egyedi művészi stílust teremt, amely markáns kontrasztot alkot a modern és a retro esztétika között. Fedezzük fel a változatos és szabadon felfedezhető helyszíneket: a leromlott acélerdő-gyárat, a vízre épített, sáros hajóroncs dokkot, a Zhulong falakkal körülvett várost, amely a fiktív hagyományos Ma-sziget és a császári kultúra keveréke, valamint a nyüzsgő régi városnegyedet.

A Kill The Shadow valamikor idén fog megjelenni PC-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)