Mortal Kombat 1: Khaos Reigns: elég drága lesz ez egy DLC-hez képest! [VIDEO]

A pletykák ezúttal sem tévedtek, így nem csak új karakterek érkeznek a Mortal Kombat 1-be, hanem a történet is alaposan bővülni fog, bár azért megkérdőjelezzük, hogy valóban ér-e ennyit a NetherRealm DLC-je…

 

A Warner Bros. Games és a NetherRealm Studios megerősítette, hogy jön a nagy tartalmi kiegészítő, a Khaos Reigns, ami a sztorihoz ad új fejezeteket, illetve jön a Kombat Pack 2 is. Ha az első pakk kimaradt, egy olyan csomag is lesz, amivel ezt is meg lehet vásárolni. A Kombat Pack 2 nem lesz külön elérhető, emiatt pedig egy eléggé pofátlan árukapcsolásnak lehetünk szemtanúi, így csak a történethez köthető tartalmakkal lehet majd elérni Ghostface-et a Sikoly filmekből, T-1000-et a Terminátor-filmekből, Conant a Conan a barbárból, illetve Noob Saibotot, Sektort, illetve Cyraxet. Az előrendelők négy skint kapnak (Wedding Scorpion, Empress Mileena, illetve Ultimate Mortal Kombat 3 Sub-Zero és Noob Saibot).

A Khaos Reigns folytatja a játék történetét, amikor is Titan Havik egy másik idősíkból támad azzal a céllal, hogy minden világot káoszba döntsön. (Akkor mégsem Shinnok; a pletyka erről szólt.) Liu Kangnek ezért össze kell szednie a csapatát, hogy az új korszakot meg tudják menteni, különben jön az anarchia is. Lesz ezeken túl egy ingyenes frissítés is, az Animality, amikor a Khaos Reigns megjelenik. Ezzel vissza fognak térni a Mortal Kombat 3-ban látott Animality befejező mozdulatok. Felbukkant egy ingyenes skin is, ami már a játékban található. Az 1995-ös Mortal Kombat-film által ihletett MK 95 Scorpion skinről van szó.

A Mortal Kombat: Khaos Reigns szeptember 24-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, illetve Nintendo Switch-re. Az árra is kitérnénk. Már a Nintendo Switch esetében is 40 dollárt kell leszurkolni (16 ezer forint), de a másik három platformon még ennél is többet kell fizetni: 50 dollár (20 ezer forint), ami rengeteg pénz! Elment a józan eszük?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)