A Deadpool & Rozsomák csak a kezdet?! Jackman és Reynolds elárulta, milyen MCU-filmben térhetnek vissza! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Miközben a Deadpool és Rozsomák hasít, Kevin Feige a mutánsok MCU-s jövőjéről beszélt, Hugh Jackman és Ryan Reynolds pedig arról, melyik Marvel-szuperhőst szeretnék a legjobban „bosszantani” a filmjében…

 

 

Nagy hétvégét tudhat maga mögött a Marvel Moziverzum: legfrissebb filmjük csak az USA-ban 200 millió dollár feletti bevételt hozott! A Deadpool & Rozsomák a világ első helyére ugrott a jegypénztáraknál. Nemcsak a 2024-es év legjobb nyitóhétvégéjét tudhatja magáénak a kasszáknál, de Ryan Reynolds és Hugh Jackman várva várt buddy movie-ja minden idők 8. helyén áll, ami a film július 25-én, csütörtökön közzétett előzetes számait illeti. Nemzetközi szinten a film további 233,3 millió dollárt termelt. Ezzel a világméretű összbevétele az elképesztő 438,3 millió dollárra emelkedett. Ez pedig azt jelenti, hogy a Disney a félmilliárd dolláros nyitóhétvégével kacérkodik…

 

Az MCU „mutáns érája” megérkezett?!

 

Úgy tűnik, hogy a Marvel legfrissebb mozija, a Deadpool & Rozsomák végre hivatalosan is elindította a „mutáns érát” az MCU-ban. Feige a Marvel Live-nak adott interjújában, a ComicBookon keresztül, megígérte a rajongóknak, hogy a türelmük hamarosan kifizetődik.

„Ez még csak a kezdet. Mondtam, hogy jönnek a mutánsok, és minden ezzel a filmmel kezdődik. Alig várom, hogy az emberek lássák, mit tartogat számukra [a Deadpool & Rozsomák], és tudják, hogy ez a kezdete annak, hogy a mutánsok végre, végre megérkeznek az MCU-ba”.

Az elmúlt néhány évben az MCU a Bosszúállók: Végjáték eseményei nyomán megbicsaklott. Néhány legnagyobb és legpiacképesebb karakterének elvesztése, párosítva mind a Bob Chapek, a Walt Disney Pictures korábbi vezérigazgatója által megkövetelt teljesítménynöveléssel járó minőségromlással, mind pedig a filmipart alapjaiban megrázó világjárvánnyal, egyeseket arra késztette, hogy kimondják: az MCU fénykora már a múlté. A mutánsok, és különösen az X-Men belépése nem is jöhetett volna jobbkor.

Hugh Jackmant rávenni arra, hogy újra eljátssza Rozsomák szerepét a Ryan Reynolds által alakított Deadpool társaként, mesterfogás volt.

Különösen azután, hogy úgy vélték, hogy a kritikusok által elismert 2018-as Logan után végleg visszavonul a szereptől.

A két színész és az általuk játszott karakterek, az X-Men-franchise Fox-korszakának fénypontjai, közkedveltek. Azzal, hogy a multiverzumon keresztül bekerülnek az MCU-ba, a Marvel megkerülheti azt a nem irigylésre méltó feladatot, hogy teljesen újra kelljen indítani őket. Most az eredettörténetük az MCU-n belülre került, így a Marvel Studios egyszerűen folytathatja a történetüket a teljes újbóli bemutatás terhe nélkül.

 

 

Deadpool, Wolverine, Rozsomák, Spider-Man, Pókember

 

 

Pókember lehet a következő Deadpool és Rozsomák listáján?

 

Ryan Reynolds és Hugh Jackman készen áll a Deadpool & Rozsomák & Pókemberre. A főszereplőket egy nemrég készült Marvel Thailand interjúban arról kérdezték, hogy melyik szuperhős-társukkal szövetkeznének szívesen egy jövőbeli filmben.

„Ha választhatnék, szívesen játszanék Pókemberrel” – válaszolta Reynolds. „Tom Holland elképesztő.”

Jackman hozzátette: „Egyetértek. Annyira király. Az nagyszerű lenne. És még fiatal is. Rávethetnénk magunkat és piszkálhatnánk. Tudod, csak kiabálhatnánk vele.” Reynolds úgy tűnt, ugyanilyen nagyra tartja Pókember regenerációs képességét. „Nem tudod őt bántani!” – közölte. „Annyira megütheted, amennyire csak akarod. Azonnal feláll.”

Egy crossover a Pókember, Deadpool és Rozsomák között nem is teljesen elképzelhetetlen. Elvégre Pókember a képregényekben már mindkét karakterrel egyesítette erőit. Először a 2011-es Astonishing Spider-Man & Wolverine limitált sorozatban lógott együtt Logannel, később pedig a hosszú ideje futó Spider-Man/Deadpool sorozatban alakított ki egy vicces barátságot a szájhős nagymenővel.

Forrás: The Numbers, ComicBook.com, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."