Ilyen lesz az élőszereplős Like a Dragon-sorozat – íme az első előzetes! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Sega és a Prime Video közzétette az első előzetest a Like a Dragon élőszereplős sorozathoz.

 

 

A sorozat hivatalosan a Like a Dragon: Yakuza címet viseli. A szinopszis szerint a történet „egy hatalmas szórakoztató negyedben, Kamurochōban élő vad, de szenvedélyes gengszterek és emberek életét mutatja be, egy fiktív kerületben, amelyet az erőszakos Kabukichōjáról mintáztak, és amely a játékmenet hátteréül szolgál.”

A rövid leírás így folytatódik: „A Like a Dragon: Yakuza bemutatja a modern Japánt és ezeknek az intenzív karaktereknek, például a legendás Kazuma Kiryunak a drámai történeteit, amelyeket a korábbi játékok nem tudtak feltárni.”

Az élőszereplős sorozat hat epizódból fog állni, az első három epizód október 25-én, az utolsó három pedig november 1-jén jelenik meg.

A Japánban készülő sorozat eredeti japán nyelven, feliratozva, illetve szinkronizálva is elérhető lesz. (A Prime Videót ismerve számíthatunk magyar szinkronra is.)

A sorozatot Masaharu Take (100 Yen Love) és Kengo Takimoto (Kamen Teacher) rendezi, a főszerepben pedig Ryoma Takeuchi (Kamen Rider Drive) alakítja majd Kiryu Kazumát.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu