Filmes adaptációt kaphat a Mutant Year Zero – ráadásul nem akárkik lesznek a főszereplők!

MOZI HÍREK – Mutant Year Zero film készül és ha minden igaz, nem más, mint Dolph Lundgren és Ian McElhinney lesznek a főszereplők.

 

 

A népszerű videójáték, a Mutant Year Zero vadonatúj adaptációján dolgozik a Heroic Signatures. Néhány A-listás tehetség már alá is írta, hogy megszólaltassa az állati főszereplőket. Miközben a szuperhős műfaj a visszatérés küszöbén állhat, a videójáték-adaptációk az HBO The Last of Us és a Super Mario Bros. 2023 film óriási sikere után az új magasságokba emelkedtek, ami jó előjel a Mutant Year Zero számára.

Az új film a Heroic Signatures stúdió első animációs filmje. A Mutant Year Zero az azonos nevű sikeres asztali és videójáték-sorozat alapján készült, egy posz-tapokaliptikus világban játszódik, ahol antropomorf állatok járnak az emberek mellett, akik megpróbálnak túlélni a zord viszonyok között. Az új film hivatalos leírása így szól:

„A Mutant Year Zero története egy poszt-apokaliptikus világban játszódik , ahol állatmutánsok egy valószínűtlen csapata , egy szellemes kacsa és egy durva vaddisznó vezetésével, veszélyes küldetésre indul, hogy visszaszerezzenek egy alapvető fontosságú generátort, amelyet a menedékükből, a Bárkából loptak el. A dögevők csoportja együtt felfedezi a Bárka megosztottsága mögött rejlő mélyebb igazságot, szembeszáll a Vének elnyomó rezsimjével, és felfedezik azokat a titkokat, amelyek átformálhatják disztópikus létüket.”

Az új animációs filmmel kapcsolatos részletek még csak most derülnek ki, de a projektnek már megvan a két vezető hangja.

A Rocky IV és a He-Man sztárja, Dolph Lundgren, valamint a Trónok harca és a Derry Girls színésze, Ian McElhinney is aláírt az új filmhez. A karaktereiket egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Fred Malmberg, a Heroic Signatures elnöke és a Mutant Year Zero producere egy nyilatkozatban fejezte ki izgatottságát a készülő projekt miatt:

„Alig várjuk, hogy a rajongók bepillantást nyerhessenek abba, hogy min dolgoztunk, hogy a Mutant Year Zero animációs játékfilmként életre keljen. A Heroicnál az a célunk, hogy folyamatosan kihívások elé állítsuk magunkat, hogy kalandos karaktereink és történeteink alapján friss, kibővített élményeket teremtsünk a különböző médiumokban a meglévő és az új rajongók számára.”

A Mutant Year Zero egy a sok új videójáték-adaptáció közül, amelyeken már dolgoznak. Az HBO The Last of Us és a Prime Video Fallout második évada mellett a The Legend of Zelda, a Minecraft, a Ghost of Tsushima és a Death Stranding élőszereplős adaptációi is készülnek. A következő videójáték-adaptáció, amely a mozikba kerül, Eli Roth Borderlands-filmje lesz, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett és Jack Black főszereplésével.

Forrás: THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu