Anthony Mackie keményen visszaszólt Tom Hollandnak – jöhet az Amerika Kapitány-Pókember bunyó?!

MOZI HÍREK – Anthony Mackie viszonozza a tüzet: egy „B*meg”-gel válaszolt a Pókember Tom Hollandjának…

 

 

Anthony Mackie nem hagyja szó nélkül, hogy végre önálló filmet kap az MCU-ban, és a Pókembert alakító Tom Holland is a tűzvonalban találta magát. Mackie egy évtizeddel ezelőtt alakította először Sam Wilsont/Sólyom karakterét az Amerika Kapitány: A Tél Katonája című filmben. Azóta az MCU-ban számos alkalommal újra eljátszotta a szerepet. A Disney+-on egy közepesen sikeres kiruccanás után (Sebastian Stan mellett A Sólyom és a Tél Katonája című szériában) Wilson végre egy Marvel-film központi szereplője lesz az Amerika Kapitány: Szép új világ című filmben, amely jövőre kerül a mozikba.

Hogy Mackie legutóbbi megjegyzéseihez némi szükséges kontextust adjunk, a 2018-as Ace Comic Con Seattle során Tom Holland joviális poénnal reagált arra, hogy Mackie karaktere gyakran mellékszereplőnek számít a franchise-ban. Miután Mackie azzal viccelődött, hogy sosem látta a Pókember: Hazatérés című filmet, Holland emlékezetesen így válaszolt: „Én sem láttam a Sólyom-filmet… Ó, várjunk csak. Nincs is ilyen.”

Hat évbe telt, de Anthony Mackie végre visszavághat Holland sértésére.

Amit most meg is tett. Élvezettel. A Marvel H csarnokában a San Diego-i Comic Conon (a Screen Rant után) Mackie egy pillanatra megragadta a lehetőséget az Amerika Kapitány: Szép új világ bemutatója alatt, hogy leszólja Tom Hollandot. Miután megkérdezték Holland viccéről, Mackie tréfásan válaszolt:

„Azt mondta, hogy nincs filmem. Én meg azt mondtam, hogy ‘hát nem vagy 1,80 méter magas’. Nekem van filmem, de ő nem lesz 180 centi magas! Igen Tom Holland, b*meg!”

 

Tom Holland Anthony Mackie partnere az Amerika Kapitány: Szép új világ bemutatóján

 

Anthony Mackie láthatóan élvezi, hogy a folyamatos (baráti) viszályban sértegeti egykori sztártársát, de később olajágat nyújtott. A Marvel H-csarnokban tartott bemutatót követő IGN-nel folytatott beszélgetés során Mackie elárulta, hogy Tom Hollandot viszi el „randevúzni” az Amerika kapitány: Szép új világ premierjére. Mackie így nyilatkozott:

„Izgatottan várom, hogy Tom Holland megnézze a filmemet. Ő a partnerem a premierre. Zendaya, bármit is kell tenned, gyere egy barátoddal vagy valaki mással, de ő velem jön”.

Az Amerika Kapitány: Szép új világban Mackie Sam Wilsonja végre önálló filmben fogja magára ölteni Amerika kapitány szerepét. Wilson a Sólyom és a Tél Katonája című filmben kapta meg a köpenyt, de nem volt hajlandó elfogadni, mert félt, hogy nem tudna felnőni Steve Roger (Chris Evans) örökségéhez. Most Wilson felölti a ruhát és a pajzsot, miközben felveszi a harcot a Serpent Societyvel – akik sokkal ijesztőbbnek tűnnek, mint amilyennek a nevük hangzik.

Mackie mellett színésztársai, Tim Blake Nelson, Danny Ramirez, Harrison Ford és Giancarlo Esposito is színpadra lépett. Utóbbi végre elárulta, hogy kit alakít az MCU-s kiruccanásában. Míg a többi szereplő karakterét már felfedték, Esposito karaktere szigorúan őrzött titok maradt. A színész még azzal is ugratta a rajongókat, hogy senki sem találta ki helyesen, kit alakít Esposito a filmben. Most Esposito elárulta, hogy ő fogja alakítani Sidewinder-t, a Serpent Society vezetőjét. Esposito karakteréből eddig keveset mutattak a trailerekben. A karakterről készült néhány rövid felvételből azonban kiderül, hogy a hüllőjelmezt taktikai mellényre és nagy fegyverarzenálra cserélte.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."