Befejezné és folytatná a Killer7-et a játék két írója! [VIDEO]

A két író kiléte pedig sokat elmond, ugyanis egyik ezt megelőzőleg létrehozta az egyik legjobban ismert túlélő horror franchise-ot…

 

Suda Goichi (azaz Suda51), a Grasshopper Manufacture vezérigazgatója, továbbá Mikami Shinji, a Resident Evil rendezője kijelentette, hogy a Killer7: Complete Edition, továbbá egy folytatás létrehozása egy álomprojekt lenne számukra. Erről a lent beágyazott Grasshopper Direct közvetítésen beszéltek a fejlesztők, akik kitértek a jövőbeli projekteikre is. A Killer7 anno Nintendo GameCube-ra, illetve PlayStation 2-re jelent meg még 2005-ben, és stílusos, agresszív játék volt, főszerepben egy kerekesszékbe szorult bérgyilkossal, Harman Smith-szel, akinek hét eltérő személyisége van. Őket mind életre tudja kelteni. Ez meg is magyarázza a játék címét.

Mikami azt mondta, hogy ő továbbra is szorosan a játékfejlesztési folyamatok mellett szeretne maradni, és örülne, ha Suda51 megcsinálná a Killer7 folytatását. Ő erre meglepődött, és azt mondta, hogy egy nap ez, vagy a Killer7: Complete Edition megvalósulhat. Mikami szerint a legfontosabb az, hogy meg szeretné-e a csinálni a projekteket avagy sem, mire Suda51 megerősítette, hogy először egy teljes verziót csinálna a Killer7-ből, majd jöhet a Killer11. Mikami erre joggal rákérdezett, hogy ez lenne-e a játék neve, mire Suda annyit mondott, hogy nem tudja, talán az lehetne, hogy Killer7: Beyond. Szóval csak találgatni tudott, ami érthető, mert ez egy gyors kérdés volt, amire nem tudott felkészülni.

A Killer7 jelenlegi verziójában Coyote karaktere nem sokat beszél, de eredetileg az volt a terv, hogy rengeteg párbeszéddel rendelkezik, és ezeket helyre lehetne talán állítani a játék esetleg új verziójában. Ezért is mondta Mikami, hogy a Killer 7: Complete Editiont talán kajálnák a rajongók, mert így ez megvalósítható lenne. Suda erre annyit mondott, hogy először el kéne dönteni, hogy a Killer7: Beyond, vagy a Killer7: Complete Edition jöjjön létre elsőnek.

Ötletek tehát vannak, ám nem ők döntenek ezekről a projektekről…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.