A Valve némán hallgat egy játékáról, pedig már a közösségi médiában is ott van!

Azért ez már mennyire hülyén fest Gabe Newelléktől, hogy van egy játék, ami egyre inkább szivárog, de a Valve csak azért sem akarja bejelenteni azt…?

 

A Deadlock egy külső nézetes lövöldözős játék eltérő karakterekkel (hősökkel), képességekkel, és egy Dota 2-féle pályával. Sokan napi szinten játsszák. Ezzel semmi baj nincs, de ott már felmerül pár kérdés, amikor hozzátesszük, hogy ezt a játékot a Valve továbbra sem ismeri el, hogy létezik! Ennek ellenére akkora a közönség, hogy már egy subredditje is van a Deadlocknak, aminek már több mint 3500 tagja van…

A subreddit meghatározása szerint ez az első számú közössége a Deadocknak, egy külső nézetes MOBÁ-nak, amit a Valve Corporation fejleszt. Három hónapja indult, és akkor kezdtek a képek és videók kiszivárogni az internetre. Sok aktivitás nem nagyon volt a rajt óta, de ha mélyebben vizsgálódunk, több játékos is felbukkan, aki csendben az alfatesztek során ki tudta próbálni a Deadlockot. Az egyik felhasználó, fwa451 szerint a Valve a drótkötél élesebb kanyarjait sokkal görbébbé kellene, hogy tegye, de ez nem nagyon zavarta korábban. Nemrég a BioShock Infinite-et játszotta, és ott sokkal kényelmesebbnek és esztétikusabbnak hatott a kötélpálya.

A Dathost fiók már elkezdett kísérletezni a Deadlock dedikált szervereivel, és ez kifogástalanul működik, ahogy a többi másik játék is. Már Európában és Észak-Amerikában is vannak szerverei. Tbmode annyira sokat játszott a Deadockkal, hogy a Valve-tól több karaktert követel, máshol pedig azt lehet olvasni, hogy a karakterek közötti balansz kapcsán vita van, a játék korai buildje folyton kiakad, és nem tudnak afelett sem békésen elmenni, hogy mennyire lövöldözős játék vagy MOBA a Deadlock.

Szóval ezek azért már eléggé kifinomult témák annak ellenére, hogy egy, még be sem jelentett játékról van szó. A Valve mikor óhajt valamit esetleg hivatalosan is mondani róla? Már itt lenne az ideje!

Forrás: PCGamer, Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)