Bloodborne: gőzerővel készül a rajongói remaster; egyre közelebb a PC-s emuláció! [VIDEO]

A rajongók úgy döntöttek, hogy elkészítik a Bloodborne remastert, amelyre úgy tűnik, a Sony nem mutat érdeklődést, így a játék PC-n is játszhatóvá válik emulációval.

 

Fromsoftserve, egy jól ismert Souls sorozat modder, néhány napja felfedte, hogy egy Bloodborne vizuális átdolgozó modon dolgozik, amely felskálázott textúrákat, dinamikus árnyékokat, jobb tükröződéseket és még sok mást hoz a játékba. Az alábbi videóban a modder elmagyarázza, miért fejleszti ezt a modot, miközben bemutatja, hogyan javítják Central Yarnham területét.

Bár kissé korainak tűnhet egy vizuális átdolgozó mod fejlesztése egy olyan játékhoz, amelyet még nem lehet megfelelően emulálni, a nap, amikor a Bloodborne játszható lesz PC-n, egyre közelebb kerül. Ahogy az X/Twitter felhasználó Pirat_Nation jelentette, a shadPS4 emulátor, amely az utóbbi időben jelentős előrehaladást ért el, már képes játékon belüli jeleneteket megjeleníteni a Dark Souls Remastered játékban, amely ugyanazzal a motorral működik, mint a Bloodborne. Lehet, hogy még hónapok vagy évek kérdése, de egyre valószínűbb, hogy a népszerű PlayStation 4 exkluzív végül játszható lesz PC-n, néhány legsúlyosabb technikai problémájának javításával együtt.

Jelenleg az egyetlen mód a Bloodborne játékához a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön van. Azok, akik jailbroken konzollal rendelkeznek, telepíthetik az online megjelent nem hivatalos 60 FPS-es javítást is.

Forrás: WCCFTECH

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.