Egy Xbox-exkluzívval kevesebb: hivatalos, hogy idén nem fog megjelenni az Avowed!

A 2024-es Microsoft-felhozatal így azért meggyengült, hiszen bár az Activision Blizzard és a Bethesda is a redmondiaké, ez mégis egy „belsős” fejlesztés, amit az Obsidian Entertainment művel!

 

A Microsoft egy tweetben felsorolta, hogy milyen játékok jönnek az Xbox zászlaja alatt, és a szövegben nem mellékesen megjegyezték, hogy az eddig tervezett őszi megjelenés helyett 2025. február 18-án fog jönni a belső nézetes akció-RPG Xbox Series-re és PC-re (és az Xbox Game Pass is megkapja, de minden bizonnyal az Ultimate előfizetésre lesz szükség, hogy a megjelenéstől kezdve elérhessük a játékot).

Phil Spencer, az Xbox-vezér egy tweetben azt írta, hogy az Xbox büszke arra, amit az Obsidian Entertainment csapata elért az Avoweddal, és biztosra akarnak menni, hogy a legjobb rajtot kapja a játék, és alig várja már, hogy az idei évben és a későbbiekben érkező játékokkal és frissítésekkel együtt ezt is élvezhessük. Ha már ő is kitért erre, akkor nézzük, hogy miket sorolt fel az Xbox Twitter-fiókja.

Augusztus 26-án jön a World of Warcraft: The War Within, szeptember 4-én érkezik az Age of Mythology Retold, szeptember 24-én az Ara: History Untold, október 8-án jön a Diablo IV: Vessel of Hatred, október 25-én belép a ringbe a Call of Duty: Black Ops 6, november 19-én pedig a Microsoft Flight Simulator. 2024-re még három játékot/frissítést tervez a Microsoft: jön a Starfield: Shattered Space, illetve a Towerborne és az Indiana Jones and the Great Circle. Február 18-án jön az Avowed, és ezek mellé három másik címet tettek fel a listára 2025-ös megjelenési időszakkal (South of Midnight, DOOM: The Dark Ages, Fable Reboot).

Úgyhogy a minap említett pletyka igaz volt, és tényleg kivették a tömött őszi megjelenési időszakból, hiszen a Kingdom Come Deliverance 2, a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 és a Dragon Age: The Veilguard is akkortájt jelenhet meg…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.