Titan Quest II: egy izgalmas szempontból a Diablo ihlette meg! [VIDEO]

A THQ Nordic és a Grimlore Games játéka felettébb hasonlít a Blizzard franchise-ának játékmenetére, így akár Titan Diablónak is nevezhetnénk…

 

A THQ Nordic Digital Showcase 2024 a mai hírekben már két témával megfordult (készül az új Darksiders, illetve láthattuk működés közben a Gothic Remake-et is), és még hol van a nap vége… ezúttal a Titan Quest második részéből kaptunk egy kicsiny ízelítőt, és a Grimlore Games tényleg nagyon a Diablo IV-hez hasonlító játékmenetet produkált, de jótól jól átvenni a jó ötleteket nem bűn…

Térjünk vissza a Titan Quest klasszikus mitológiai ihletésű helyszíneire, és szálljunk szemtől szembe a legendás szörnyekkel ebben az akciódús RPG-ben, miközben az ókori Görögország fantasztikus újragondolását felfedezzük. Nemezis, a megtorlás istennője elszabadult. Megrontja a Sors fonalát, és megbünteti mindazokat, akik szembeszállnak vele. Ezért ismét fegyvert kell ragadnunk, hogy epikus csatákat vívjunk az istenek oldalán, és ezzel meg lehet változtatni a sorsot a Titan Quest II-ben!

A Titan Quest II rugalmas karakterrendszert kínál: két mesterképesség kombinálásával hozhatjuk létre saját hősünket és annak karakterosztályát is. Minden loot meglehetősen fontos tud lenni, ugyanis még a leghétköznapibb lándzsát is fel lehet fejleszteni egyedi, legendás történetekhez méltó fegyverré. Az ellenségek frakciókat alkothatnak, és együttműködve egyesíthetik képességeiket és készségeiket. Ezek mellett egy gyönyörű, kézzel készített világ vár ránk a Titan Quest II-ben. Járjuk be a lenyűgöző tájakat isteni lovunkkal, és fedezzük fel a részletekkel és titkokkal teli környezeteket.

A Titan Quest II ugyanabban a helyzetben van mint a Gothic Remake. PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re készül, és nincsen megjelenési dátuma. A játékról a THQ Nordic eddig nagyon hallgatott, ugyanis legutóbb egy évvel ezelőtt hallottunk róla utoljára. Amikor bejelentették. Ez bizony nem sok, de úgy tűnik, hogy a Grimlore Games nagy tempóval halad a célvonal felé, mert már eléggé kifinomultnak tűnik a látvány.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.