Új Darksiders tart felénk: ezúttal az Apokalipszis melyik lovasa kaphat főszerepet? [VIDEO]

A THQ Nordic és a Gunfire Games egy új Darksiders-játékot készít, és mivel másfél évtizede felfrissülést hozott a játékiparba a franchise első (majd néhány évre rá a második) része, remélhetőleg a történelem ebben az esetben is meg fogja tudni ismételni önmagát.

 

A teaser videó nem sokat mond el, ugyanis a szöveg csak annyit mond a leírásban, hogy „Készülj fel arra, hogy ismét lovagolni fogsz. Felfedünk-e mást a történelem ezen pontján? Nem.” És ennyi! De mivel három égő „arcot” látunk, ezek lehetnek a Darksiders három számozott epizódjai, így nagyon arra gyanakszunk, hogy a Darksiders 4 az, amin a Gunfire Games dolgozik. A YouTube-os videó top kommentje is lényegében ezért könyörög, így a közönség valószínűleg azt fogja kapni, amire számít…

A Darksiders első része 2010A THQ Nordic és a Gunfire Games egy új Darksiders-játékot készít, és mivel másfél évtizede felfrissülést hozott a játékiparba a franchise első (majd néhány évre rá a második) része, remélhetőleg a történelem ebben az esetben is meg fogja tudn januárjának elején (!) érkezett Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, majd szeptemberben érkezett a PC port. 2016 novemberében a Warmastered frissítés PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is elérhetővé tette, 2017 májusában Wii U-ra, 2019 áprilisában pedig a Nintendo Switch-re is megjelent. A négy lovas közül itt Háborút irányíthattuk. 2012 augusztusában jött a Darksiders II PS3-ra, X360-ra és PC-re (akkortájt eléggé drága, 50 millió dolláros költségvetéssel), majd novemberben Wii U-ra. A Deathinitive Edition remaster 2015 őszén érkezett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, 2019-ben pedig Switch-re, de volt egy Google Stadia-kitérő is (2021). Az itteni lovas Halál volt.

Az első két részhez képest (azokat a Vigil Games fejlesztette) a Darksiders III-at a Gunfire Games hozta létre. 2018 novemberében jött PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, 2021 szeptemberében a Nintendo Switch és a Google Stadia kapta meg. Az itteni lovas Fury volt (Harag). A negyedik, Strife egy spinoffban, a Darksiders Genesisben bukkant fel (2019. december: PC, Google Stadia; 2020. február: PlayStation 4, Xbox One).

Az új Darksidersnek sem nevét, sem célplatformjait nem ismerjük még.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.