Wreckfest 2: folytatódik a verdazúzda! [VIDEO]

A Bugbear Entertainment (akik korábban a Flatout első két részével már befutottak) szemmel láthatólag hozta azt a formát, amit kinéztünk belőlük, így a második rész képes lesz túlszárnyalni az elsőt.

 

Emelkedjünk a teljes körű érintkezést garantáló versenyzés trónjára a szabályok (és minden más) megszegésével a győzelem felé vezető úton. A Bugbear mindent beleadott, és újjáépítette az élethű fizikai szimulációs motort, hogy teljes mértékben kihasználja a modern hardverek előnyeit. A Wreckfest 2 még nagyobb töréshűséget, mélyebb páncél- és sérülésrendszert, bonyolultabb alkatrész-sérülésszimulációt és még sok más fejlesztést kínál. Tanúi lehetünk az abszolút legjobb autórombolásnak és a káosz igazán epikus pillanatainak, mindezt a Wreckfestre jellemző járműkezeléssel, így ránk vár majd a pusztítás a „játszóterünkön”.

Nincsenek szabályok, csak a káosz és a pusztítás lehengerlő pillanatai, a teljesen felújított fizikamotor által hajtva. Versenyezzünk intenzív fej-fej melletti küzdelmekben nagy sebességű pályákon, nézzünk szembe az akadályokkal az ugratókkal, kereszteződésekkel és szembejövő forgalommal tarkított őrült pályákon, vagy küzdjünk a rombolás uralmáért a különböző derby-arénákban. Felejtsük el az érintetlen szuperautókat, ugyanis az autóink régiek, horpadtak lesznek. Mindegyikük egy-egy történetet mesél, és most elmondhatjuk a sajátunkat is a testreszabás segítségével. Az újonnan tervezett testreszabási eszköz hihetetlenül hatékony lesz. Szabadon engedhetjük kreativitásunkat, és megoszthatjuk terveinket online a többiekkel.

Játsszuk végig a teljesen újragondolt karrier módot, amely minden játékstílust támogat, hogy igazi bajnokká válhassunk. Gyorsan megtalálható és zökkenőmentes online versenyek is lesznek, amelyeket az új, készségalapú partnerkereső rendszer (matchmaking) és a szerver-sorok működtetnek. Helyileg is játszhatunk osztott képernyős módon. Rázzuk fel a dolgokat különleges kihívásokkal, amelyekben olyan szokatlan járművek volánja mögé ülhetünk, amelyeknek biztosan nem kellett volna versenypályán lenniük. A különböző, harapnivaló forgatókönyvek lekötnek, miközben a legmagasabb pontszámokért küzdünk. Keressünk egyedi jutalmakat az időkorlátos eseményeken, amelyek nem csak a vezetési képességeinket teszik próbára.

A Wreckfest 2 PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re készül. Megjelenési dátuma még nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.