Mortal Kombat 2: új képet láthatunk az akciófolytatásból!

MOZI HÍREK – Elkezdődött. Megérkezett az első kép a Mortal Kombat 2-re, közvetlenül az egyik készítőtől. A ComicBook beszámolója szerint Ed Boon megosztotta a rajongókkal a közelgő folytatás első képét a klasszikus videojáték 2021-es élőszereplős adaptációjáról. A kép, amelyet Boon a közösségi médiában osztott meg, részleges betekintést nyújt Kitana hercegnőre, az egyik rajongói kedvencre, aki a folytatásban debütál.

 

Egy X (korábban Twitter) posztban Boon azt állította, hogy a képet Todd Garner producer telefonjáról készítette, egy durva vágású filmvetítés közben. Boon viccesen megemlítette a számtalan videojáték-szivárgást is, amit az évek során el kellett viselnie, mondván: „Én is tudok szivárogtatni dolgokat.”

Kitana arcát nem láthatjuk, de tudjuk, hogy Adeline Rudolph (A chilling adventures of sabrina) alakítja a karaktert. Bár a karakter megjelenése a videojátékokban az évek során változott, úgy tűnik, Kitana jelmeze hű marad az eredeti játékokhoz. A képen jól látható Kitana bonyolultan kidolgozott acél legyezői is, amelyek az ő jellegzetes fegyverei a játékokban.

A kép megjelenése néhány nappal a San Diego Comic Con után érkezett, ahol Lewis Tan színész a közelgő filmről beszélt. A rajongók csalódására azonban a film előzetesét nem mutatták be. Boon azonnal közzétett képe valószínűleg válasz a csalódott rajongók számára, akik valamilyen bemutatót vártak San Diegóból.

 

Mely karakterek jelennek meg a Mortal Kombat 2-ben?

 

A folytatás bővíteni fogja a Mortal Kombat univerzum karaktereinek listáját, bár a pontos cselekményt eddig titokban tartották. A forgatókönyvíró, Greg Russo korábban elárulta, hogy a második film a Mortal Kombat torna során játszódik, ami magyarázatot ad Kitana és Johnny Cage megjelenésére, akit Karl Urban alakít. A film forgatása az év elején fejeződött be, ezért Boon már látja a film durva vágását.

Rudolph és Urban mellett új szereplők csatlakoznak, mint Tati Gabrielle Jade szerepében, Ana Thu Nguyen mint Sindel királynő, Desmond Chaim mint Jerrod király, Damon Herriman mint Quan Chi, és Martyn Ford mint Shao Khan. A visszatérő szereplők között van Lewis Tan mint Cole Young, Mehcad Brooks mint ‘Jax’ Briggs, Ludi Lin mint Liu Kang, Jessica McNamee mint Sonya Blade, Chin Han mint Shang Tsung, és Hiroyuki Sanada mint Scorpion. Joe Taslim, aki az első filmben Sub Zero-t alakította, egy meg nem határozott szerepben tér vissza. Baraka is megjelenik a folytatásban, de még nem derült ki, hogy CGI vagy színész által lesz megformálva.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.