DOOM + DOOM II: Doomguy újrakiadása plusz tartalmakkal [VIDEO]

A Bethesda és az id Software már ki is adta (!) a játékpárost, ami az összes modern platformon elérhető így, de nem mindenkinek muszáj újravásárolni a két játékot.

 

Akinek megvan a DOOM vagy a DOOM II, ingyenes frissítésként megkapja a DOOM + DOOM II-t. De mit is tartalmaz a 10 dollárért (4 ezer forintért) megvásárolható pakk? A két alapjáték mellett a TNT: Evilution, a The Plutonia Experiment, a Master Levels for DOOM II, a No Rest for the Living, továbbá új epizódként a Legacy of Rust (amit az id Software, a Nightdive Studios és a MachineGames közösen készített), illetve egy új Deathmatch pályacsomag is van huszonöt pályával. Összesen 187 küldetéses pálya és 43 deathmatch pálya van a csomagban.

Online, cross-platform deathmatch és kooperatív játék is megoldható akár tizenhat játékossal, a csomagon belüli modböngészőben modtámogatás van, válaszhatunk az eredeti, MIDI alapú soundtrack, illetve az új IDKFA verzió között (Andew Hulshulttól, új DOOM II-es felvételekkel). A játékok a KEX engine-en futnak, és a BOOM támogatás miatt az utóbbi 25 év modjai mind felbukkanhatnak a játékban. A többszálas rendereléssel akár 4K-n és 120 FPS-sel is játszhatunk PlayStation 5-ön, Xbox Series-en és PC-n. Könnyű kezellhetőségi opciók (modern font, nagyobb kontraszt, szövegből-beszéd, beszédből szöveg a chatben…), illetve új támogatott nyelvek is vannak (mexikói spanyol, brazil portugál, lengyel, orosz, japán, koreai, hagyományos és egyszerűsített kínai).

Ezek mellett a jobb látvány, a modern kontrollerek támogatása, a giroszkópos célzás (PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch), a jobb egeres-billentyűzetes kezelés is megemlíthető, de van helyi osztott képernyős kooperatív vagy deathmatch lehetőség is akár négy játékosnak, a közösségi modok között ott van a REKKR, a Revolution!, a Syringe, a Double impact és az Arrival, és idővel még több mod jön, natív 16:9 támogatás is van akár 1080p-ig, 60 FPS frame rate mellett, az eredeti hardverrel helyreállították az eredeti zenéket, gyorsmentés/betöltés is van, és a DeHacked modok is támogatottak.

A DOOM + DOOM II már elérhető PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.