Warhammer 40,000: Space Marine II: beugró a többjátékos élménybe [VIDEO]

A Focus Entertainment és a Saber Interactive elég gyorsan túl tudott lendülni a mélypontokon, amik a játék körüli marketinget lehúzták.

 

Korábban beszámoltunk már arról, hogy a Warhammer 40K: Space Marine II gyűjtői kiadásában található művészeti könyv hónapokkal a megjelenés előtt feljutott az internetre (azért már ez is felettébb megkérdőjelezhető), aztán nemrég már arról adtunk hírt, hogy a játékból egy korai teljes verzió kiszivárgott, és azért ez már finoman szólva is problémás esemény.

A demó tavaly ilyenkor még nem volt nagyon jó állapotban, ugyanis akkor még a harcok kissé nehézkesek voltak még úgy is, ha figyelembe vesszük, hogy egy hatalmas páncélzattal felvértezett transzembert (transzhumanizmusra kell gondolni) irányíthattunk. Emiatt nem volt akkora meglepetés, hogy a Saber Interactive novemberben bejelentette, hogy idő kell nekik, hogy megfelelő minőségűre tudják gyúrni a játékot. Ez mintha össze is jött volna nekik, ha a lent beágyazott, hét perces felvételből kellene kiindulnunk. A külső nézetes lövöldözés és hack’n’slash (mert azért néha így is gyakni kell ellenfeleinket) erős lesz, és az eddig látottak alapján hangulatban sem fog hiányt szenvedni.

A kooperatív, PvE játékmódból, az Operationsből láthatunk felvételeket, de a PvP is felbukkan a videóban. Szerencsénkre nem csak ebből áll a játék, így ha inkább szólóban indulnánk vadászatra, akkor erre is lehetőségünk adódik. Van azért egy második videó is, ami fél órányi, 4K minőségű anyagot biztosít, így még inkább bele lehet élni magunkat abba, amit a Space Marines régóta várt folytatása kínál.

A Warhammer 40,000: Space Marine II megjelenési dátuma már nem fog változni, ugyanis egyrészt már nincsen olyan messze, másrészt pedig felettébb szomorú lenne, ha a Focus Entertainment már megint arrébb tenné a megjelenést (pláne az előző, termetesebb halasztás után). Úgyhogy most már semmi sem állíthatja meg a játékot abban, hogy szeptember 9-én jelenjen meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re.

Forrás: PCGamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)