Daredevil: Born Again – Robbantott a 2024-es D23-on bemutatott hivatalos előzetes! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A jövőre várhatóan debütáló sorozat előtt a Marvel Studios bemutatta a Daredevil: Born Again című új Disney+ sorozat első hivatalos előzetesét.

 

Az új előzetesben Charlie Cox ismét Matt Murdock, alias Daredevil szerepében tűnik fel. A trailer feszültséggel teli vacsorajelenetet mutat be Daredevil és Kingpin között, egy jelenetet, ahol a Megtorló brutálisan a szekrénybe löki Daredevilt, számos Daredevil-maszkot látunk kiállítva, és hősünk számos ellenséget győz le látványos módon.

A Marvel Studios először 2022 májusában jelentette be egy új Daredevil sorozat tervét, de a sorozat hivatalos címe csak a San Diego Comic-Conon (SDCC) 2022 júliusában vált ismertté. Cox korábban több Marvel produkcióban is alakította Daredevilt, beleértve a Netflixen futó Daredevil sorozatot, amely három évadot élt meg, valamint a The Defenders, Spider-Man: No Way Home, She-Hulk: Attorney at Law és Echo című alkotásokat. Ezenkívül Cox hangját is kölcsönzi a karakternek a közelgő animációs sorozatban, a Your Friendly Neighborhood Spider-Man-ben (korábbi nevén Spider-Man: Freshman Year).

A Daredevil: Born Again első évada 18 epizódból fog állni. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel hosszú távra tervez a sorozattal, mivel Vincent D’Onofrio színész, aki visszatér Kingpin szerepébe, egy 2023 márciusában a Newsweek-nek adott interjúban elárulta, hogy már a második évadot is tervezik.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu